Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTOMCI SE NE VRAĆAJU

Hrvati još bježe iz Banje Luke : 'Ako sam ovo ja morao trpjeti, ne mora moje dijete'

22.06.2022.
u 17:00

U Republici Srpskoj i danas posluju mnoge hrvatske tvrtke, od Ine i Konzuma do Leda i Borova. U mjestima uz granicu kune su gotovo ravnopravne s markama

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar joshan
joshan
18:24 22.06.2022.

iako na papiru kostutivni,hrvati u BH su građani drugog reda....nažalost

HU
Hubrvi
19:20 22.06.2022.

Zakaj su tak dugo cekali. Zivjeti medju spodobama koji te mrze nije objasnjivo niti prihvatljivo. I ta mrznja koja traje vec stoljecima, mrznja koja se vec srpskoj djeci usadjuje sa majcinim mlijekom, pa onda kroz razne parohe i igumane nece nikad prestati. Mozda te ljude u Hrvatskoj isto mnogi nece voljeti, ali ih nitko nece niti maltretirati. Ima puno gradova i mjesta u Hrvatskoj, koja nude sigurnost posao i normalan zivot.

Avatar Mistborn
Mistborn
19:32 22.06.2022.

Tako Srbi etnički čiste Hrvate, polako ali uporno. I onda onaj njihov premijerka kaže da je Hrvatska "etnički najčišća" 🙄😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?