Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGK predviđa
Povratak na članak

Hrvati će za blagdane potrošiti 15,3 milijarde kuna

- Blagdanska potrošnja definitivno nam pokazuje da standard građana, unatoč svim problemima, raste - kaže direktorica Sektora za trgovinu HGK Tomislava Ravlić

Komentari 5

PO
pozornik66
16:45 01.12.2019.

Koliko se kuka po portalima nije loše

VL
AL
altruist
16:39 01.12.2019.

Ja mislio kriza. Preturaju se kontejneri, sve sivo... kad trose se doslovce milijarde.

VL
DU
Deleted user
17:52 01.12.2019.

Tja, kaj se more. Nek' se troši dok se ima. A onda? Zna se - zube na klin. Štono bi se reklo onako pučki ali mudro da ne može mudrije, čak i politički korektno molit ću lijepo - kad ima ni car bolje, kad nema ni pas gore. Jedno se samo živi, zaključili bi pučki filozofi.

VL
DU
Deleted user
15:56 01.12.2019.

I, evo ti vraga! Narod, simošan, gladan, gol, jadan - koji se hrani otpadom iz kontejnera će za Božić i Novu godinu potrošiti 15,3 milijarde hrvatskih kuna iz hrvatske lisnice. To je velik problem za neke. Problem je što ne znaju izračunati koliko bi to kontjnera bilo puno kada bi se 15,3 milinarde prikupile sve po novčanicama od 100 kuna. Onima kojima je problem da će Hrvatice i Hrvati potrošiti 15,3 milijarde hrvatskih kuna još je veći problem što će pri toj potrošnji gotovo 4 milijarde kuna završiti u riznici Republike Hrvatske. Svi će vragovi - i oni crveni i oni zeleni, i oni žuti - svi će pocrniti od bijesa, jada radi milijardi koje neće moći pokupiti iz kontejnera. A Božić i Nova godina (tek toliko da se zna o kojim se ""blagdanima"" radi) Hrvaticama i Hrvatima biti će i vesela, i zadovoljna i sretna. I svim crvenim, zelenim, žutim i svim pocrnjelim ipak ću od srca i isreno čestitati svetkovinu Božića pa makar od muke i mijenjali boju.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:30 01.12.2019.

ovo je plaćeni članak kako bi se pokrilo onih 200 obitelji i poneki svećenik sa predsjedničkom mirovinom a ni traga ni glasa o onima koji su svoju trinaestu plaću nakon što im je sjela na račun morali vratiti gazdi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.