Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intenzivna potraga

Hrvati u luksuznom talijanskom hotelu 'nabili' račun od 2000 eura pa pobjegli

Hotel Lido
Foto: Hotel Lido
12.07.2014.
u 20:57

Hrvati u dobi 34 i 35 godina, u jednom od najluksuznijih talijanskih hotela na obali, koristili su usluge luksuznih tretmana te uživali u gastronomskim delicijama.

Četvero Hrvata, točnije dva zaljubljena para, boravili su nekoliko dana u hotelu Lido sa četiri zvjezdice u prestižnom talijanskom ljetovalištu Bibione, a zatim su pobjegli ne plativši račun u iznosu od najmanje 2000 eura.

Hrvati u dobi 34 i 35 godina, u jednom od najluksuznijih talijanskih hotela na obali, koristili su usluge luksuznih tretmana te uživali u gastronomskim delicijama. Naručivali su litre i litre Prošeka u sobu, pjenušca i skupih vina te su tih nekoliko dana živjeli poput nekih slavnih i bogatih osoba, a onda su javili recepciji da će otići na izlet u Veneciju. Sjeli su u crveni mercedes klase A i otišli. U hotel se više nisu vratili.

Kopije njihovih dokumenata osoblje hotela je predalo policiji, a za četvorkom se intenzivno traga, piše talijanski VeneziaToday.

>>Poduzetnik optužen jer je Stavrosu ostao dužan 26.500 eura

Komentara 29

Avatar nijeminišta
nijeminišta
22:15 12.07.2014.

koji smijeh od članka - pišete o "jednom od najluksuznijih talijanskih hotela", u kojem četvero ljudi u nekoliko dana potroši samo 2000€??? u stvarnosti se radi o najobičnijem hotelu srednje klase u kojem je najviša cijena noćenja 132€ po osobi,, i to u top sezoni (provjereno na njihovim stranicama).

KA
kajinx
21:24 12.07.2014.

Ako imaju hrvatsku putovnicu, to ne znači da su Hrvati.

OD
oltar domovine
21:20 12.07.2014.

samo 2000 eura u tako luksucnom hotelu za par dana njih cetvero? pa to se napravi u hotelu sa jednom zvijezdicom ,ili bez ikakove zvijezdice ,koliko u takovom luksuznom hotelu dodje jedna noc normalno da nije ispod 500 eura za njih cetvero ...a gdje sve ostalo champanjac prosek ruckovi vecere itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije