Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KARIJERE

Hrvate zvao iskompleksiranim ustašama, zagovarao 'rebrending' Velike Srbije: Odlazi Vučićev najvjerniji sluga

25.10.2022.
u 14:13

Inače, Vulin je diplomirani pravnik, a radio je i kao novinar i kolumnist. Bio je i zastupnik u Skupštini Srbije. Svoju političku karijeru započeo je u Savezu komunista – Pokretu za Jugoslaviju kojega je vodila Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića, gdje je obnašao i dužnost tajnika i zamjenika predsjednika Direkcije stranke.

Komentara 28

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
14:31 25.10.2022.

Kad gledam ove face pitam se, kako je moguće da u našem neposrednom susjedstvu žive ljudi tako različiti od nas kao da nas dijele oceani.

VI
Vivian
15:29 25.10.2022.

...a meni izgleda kao sakupljac starog zeljeza.

HE
Herceg56
14:50 25.10.2022.

Tetkin sin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?