Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen u Srbiji

Hrvat uhićen u Novom Sadu temeljem Interpolove tjeralice

\'za crnu....17. 02. 2004. ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem snimio: zeljko hladika lisice\'
Ilustracija
11.05.2011.
u 20:31

Međunarodna tjeralica raspisana je "radi dovršenja kaznenog postupka koji se protiv njega vodi zbog kaznenog djela zločinačko udruživanje i prikrivanje krađe u organiziranoj kriminalnoj skupini"

Temeljem međunarodne tjeralice koju je raspisao Interpol Pariz, u Novom Sadu je uhićen hrvatski državljanin Mile Eminović (23), javljaju mediji u Srbiji.

U priopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na koje se pozivaju mediji, ne navode se potankosti osim da je za Eminovićem raspisana međunarodna tjeralica "radi dovršenja kaznenog postupka koji se protiv njega vodi zbog kaznenog djela zločinačko udruživanje i prikrivanje krađe u organiziranoj kriminalnoj skupini".

Dežurni istražni sudac Višeg suda u Novom Sadu odredio je Eminoviću ekstradicijski pritvor i o tome izvijestio Ministarstvo pravosuđa Srbije i Interpol u Parizu.

Komentara 2

Avatar broz
broz
21:02 11.05.2011.

Čuj ovo \"Hrvat\",a onda u nastavku teksta \"hrvatski državljanin\".Uredniče,mogu ja malo biti novinar večernjaka,jer mi se čini da ovaj vaš ne zna razliku između nacionalnosti i državljanstva.

OB
-obrisani-
21:59 11.05.2011.

Ma uopste nije bitno dali je hrvat ili hrtvatski drzavljanin, nego je bitno da na vase tajne spiskove sve druge zemlje odgovore svojim tajnim spiskovima i tako vas privede pameti i otrezni od nacionalisticke sizofrenije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije