Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred policijske postaje

Hrvat u Njemačkoj ometao policiju. Oni ga provjerili pa otkrili nešto zbog čega je završio u zatvoru

Suspicion of right-wing extremist association
Andreas Rosar/DPA/PIXSELL
16.11.2021.
u 22:55

Budući da nije mogao platiti kaznu, muškarac je u ponedjeljak, 15. studenog, primljen u zatvor na izdržavanje zamjenske kazne zatvora u trajanju od 20 dana

Na temelju otvorenog uhidbenog naloga, savezna policija u Stuttgartu uhitila je 33-godišnjeg Hrvata u nedjelju, 14. studenog. 

Oko 23 sata bio je ispred policijske postaje u Stuttgartu u ulici Königstrasse te više puta ometao policijske operacije policajaca raspoređenih na licu mjesta. Nakon višestrukog ometanja, podvrgnut je provjeri, navodi Fenix magazin

Provjera njegovih osobnih podataka otkrila je da je javni tužitelj u Stuttgartu izdao nalog za uhićenje zbog pokušaja nanošenja tjelesne ozljede. Budući da nije mogao platiti kaznu, muškarac je u ponedjeljak, 15. studenog, primljen u zatvor na izdržavanje zamjenske kazne zatvora u trajanju od 20 dana.

VIDEO Uoči uvođenja COVID potvrda na testiranju otkriveno 900 zaraza: "Spriječili smo veliku štetu u jednom danu"

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
07:36 17.11.2021.

Odmah znam da je opsovao ovakvu zemlju i da ide na zapad gdje je sve uredjeno a ne kao u Njemaca. To nasi uvjek rade u ovakvim situacijama.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
05:27 17.11.2021.

pred policijom ometao policiju.bolest ili nije imao gdje spavat i hranit nego zatvor

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
23:22 16.11.2021.

I naravno kao mjera osude trajni progon na brdoviti Balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije