Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnik

Hrvat u Dubaiju osvojio 5 kg zlata: 'Jednostavno nisam mogao vjerovati'

Dražen Maglov
Foto: Khalley Times
1/2
23.01.2015.
u 08:46

Bio sam siguran da je to šala nekoga tko je znao da sam bio u Dubaiju – rekao je Maglov

Hrvat Dražen Maglov osvojio je pet kilograma zlata u nagradnoj igri "Dubai Gold and Jewellery Mega Raffle" organiziranoj u povodu slavlja 20. godišnjice Dubai Shopping Festivala u Dubaiju, piše Khaleej Times.  

– Vozio sam se kada sam dobio poziv iz Dubaija u kojem su mi rekli da sam dobio pet kilograma zlata na Dubai Shopping Festivalu. Bio sam siguran da je to šala nekoga tko je znao da sam bio u Dubaiju – rekao je Maglov. No, potom je shvatio da je zaista osvojio vrijednu nagradu.

– Jednostavno nisam mogao vjerovati, a još uvijek se pokušavam uvjeriti da je to za stvarno – rekao je Maglov koji je priznao da se njegov i život njegove obitelji zauvijek promijenio u tih pet sekundi kada je doznao za nagradu. Maglov vodi malu trgovinu, a priznao je da uz ovu nagradu bolje može planirati svoj život.

 

 

>>Usporavanje rasta u svijetu podiglo zlato iznad 1300 dolara

>>Zlatna groznica u Kremlju: Rusija ima više od 1200 tona

Komentara 11

DU
Deleted user
09:58 23.01.2015.

Cestitam. Ja nisam imao sanse dobiti jer me nije ni bilo tamo. Stara poslovica kaze......"vrag ide tisra uvijek na veliku hrpu" !!! Tko ima daj mu, a tko nema uzmi mu i to malobsto ima !!!!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:08 23.01.2015.

Sada on ima vise zlata nego Hrvatska Narodna Banka koja nema niti grama. Ha, ha, ha...

BA
bajo2
21:02 23.01.2015.

koliko ce platiti porez na to kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije