Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO RADITI U HRVATSKU
Povratak na članak

Hrvat koji je pomogao Indijcu otkrio detalje: 'Moj otac je bio gastarbajter, znam kako mu je'

Tada sam im rekao da ne trebaju ništa vraćati jer ću ja to za njega platiti. Blagajnica me je iznenađeno upitala "Ali to vam je 50 kuna. Hoćete toliko platiti". Odgovorio sam da nema problema i dao joj novčanicu od 50 kuna", ispričao nam je.

Komentari 4

MA
MarkoMarkoM
20:52 10.10.2022.

Zaboravili smo koliko je lako biti čovjek. Hvala Slavko sto si nas podsjetio na to.

VL
JA
jamajka
20:13 10.10.2022.

Bravo!

VL
TU
Tuljandrugi
03:27 11.10.2022.

Izgleda da smo vrlo jadan i sebičan narod kad se toliko čudimo čovjeku koji nekome daruje 50 kuna, da taj isti čak završi u novinama. Lijepa gesta ali zabrinjavajuće malo da je to tema za novinski članak. Kad pomislim samo da ljudi svećeniku daruju 200 kuna kad im posveti kuću ovih 50 kuna je sitnica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.