Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvat iz Legije stranaca želi srediti kaotični Ekvador

Atentat na Villavicenciju mogao bi popraviti šanse biznismena Jana Topića na predsjedničkim izborima jer je fokus njegove kampanje vraćanje sigurnosti u zemlju

Komentari 2

DE
Demigodessnixie
18:19 13.08.2023.

Ekvador, Cile...dobro je krenilo

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:15 13.08.2023.

Pandemije korone nigdje u svijetu pa tako ni u Ekvadoru nije ostavila prepune mrtvacnice. Jer da jest, I sada bi ih punila posto niti jedno "cjepivo" dokazano nije funkcioniralo. I nadalje da jest, ne bi danas odjednom potpuno prestalo spominjanje iste kao da se nikad nije desila, I ne bi netragom nestala pojavom nove situaciju koja omogucava puno bolju kontroli ama bas svega, ratom Rusije I Ukrajine. Mrtvacnice je napunila, kao I svugdje u povijesti gdje se pojavila, glad I neimastina socijalizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.