Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali što žele

Hrnetić i Novaki sutra Gradu daju 301 potpis za odcjepljenje

crnković
Dominik Grgurić/pixsell
24.02.2011.
u 15:29

Prikupljeni broj potpisa daleko je veći od potrebnih 10 posto, od ukupno 647 stanovnika ovog dijela grada

– Građani Hrnetića i Novaka svoje su rekli, sada je na potezu Gradsko vijeće – kazao je Ivan Crnković, najavivši da će danas grupa građana zahtjev za izdvajanje iz GČ Drežnik-Hrnetić, potkrijepljen sa 301 potpisom, odnijeti u gradsku upravu.

Prikupljeni broj potpisa mnogo je veći od potrebnih 10 posto, od ukupno 647 stanovnika ovog dijela grada, i, uvjeren je Crnković, zorno pokazuje njihovu želju da osnuju zaseban mjesni odbor.

 – Vjerujemo da ćemo samostalno ostvariti daleko više i riješiti godinama neriješene probleme ceste, nogostupa, odvodnje. Grad ima tri mjeseca za odgovor, ali mislimo da bismo cijeli postupak, bude li volje, mogli provesti prije mjesnih izbora – rekao je Crnković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije