Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u Primoštenu

Hrg podigao križ žrtvama pa Petrina naredio da ga se baci u smeće!

križ
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
28.11.2013.
u 11:10

Križ je iščupan i bačen u smeće po nalogu načelnika Primoštena Stipe Petrine jer nije imao dozvolu Općinskog vijeća Primoštena.

Križ koji je predsjednik HSS-a Branko Hrg u srijedu navečer u spomen na stradale Primoštence koje je na skupu Hrvatske seljačke stranke 27. studenog 1938. ubila žandarmerija Kraljevine Jugoslavije podigao na Trgu don Ive Šarića u Primoštenu uklonjen je jutros, pišu 24 sata.

– U 6.30 sati pokraj parka se parkirao kamion Komunalnog poduzeća Bucavac, a radnik A. N. iščupao je križ i bacio ga u smeće – rekao je očevidac za 24 sata.

Križ je iščupan i bačen u smeće po nalogu načelnika Primoštena Stipe Petrine jer nije imao dozvolu Općinskog vijeća Primoštena. 

– A što je drugo trebalo napraviti? – pita se Petrina ogorčen jer su HSS i Matica hrvatska križ na Trgu don Ive Šarića postavili bez dozvole.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 28

Avatar Matija22
Matija22
12:01 28.11.2013.

Da je druga Staljina stavio nebi ga iščupao

BO
bobo123
12:08 28.11.2013.

"A što je drugo trebalo napraviti? – pita se Petrina " Koja je razina kulture osobe koja u smeće baci križ (!) zato što je navodno bespravan? Što je trebalo napraviti? Možda ga nekome darovati, spremiti dok se ne dobije dozvola? Tko bi rekao da se i to može! Samo što je nekima jedino rješenje destrukcija.

LO
Louie
12:13 28.11.2013.

Samo vi bacajte krizeve. Necete vi daleko sa svojom silom.Jadna je Hrvatska puna je smeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije