Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti za Dalić
Povratak na članak

Hrelja: Neću glasovati o opozivu Dalić, kad nekome date neki posao, želim da ga dovrši do kraja

"Ja sam bio u koaliciji s HDZ-om kad smo osvojili samostalno mandate, isto smo bili u svojevrsnoj projektnoj suradnji, dali smo svoje glasove za određene rezultate. Mi smo najmanje ideološka stranka u ovom Saboru", uvjerava Silvano Hrelja.

Komentari 3

RI
rightside
13:37 11.04.2018.

hahaha, al znas koristit priliku za brzu zaradu,,))))))) ajooooj, ti si bas "transparentan" ko prozirna folija,,)))))no btw kad si vec spominjao uljanik, sta nisi spomenuo sta se tamo radi, zasto si dosad sutio, sta sad ocekujes od "drzavnih institucija" bi li im pomogao oko privodenja pravdi (,uprave a mozda i sire) ovih iz uljanika??)))))ko te nebi poznao, skupo bi te platio,,))) uz sve ti se trebao borit za povecanja mirovina,posebno onih najmanjih,(ma sve ispod 500 eura treba podignit na tu razinu,,) no u doba velikog zoke si valjda dobio sta te zanimalo pa se i nisi upustao u borbe za umirovljenike,,mislim da ce tako i sad biti kad "dobis to sta zelis"))))

VL
HR
Hrabraja
18:09 11.04.2018.

Politički trgovci otkrivaju svoja prava lica, sramoto

VL
PP
plavac plavi
14:59 12.04.2018.

"Njegova", HSU-ova ravnateljica HINA-e Branka Valentić, je dobila(trgovinom) ponovno posao ravnateljice, pa ga mora dovršiti do kraja!! To je glavni Hreljin "argument"!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.