Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće za obrazovanje
Povratak na članak

Hrast odgovorio HNS-u: Treba li iz javnog prostora ukloniti dvije trećine građana?

Iz stranke Hrast reagirali su na navode iz HNS-a kako je imenovanjem novih članova Nacionalnog vijeće za odgoj i obrazovanje, bliskih konzervativnim udrugama, Vlada 'odobrila eutanaziju reforme obrazovanja'.

Komentari 80

Avatar punkufer
punkufer
08:45 30.05.2017.

HNS je stranka koja se naziva hrvatskom a to nije, a naziva se i narodnom, a to je još manje. Oni su stranka odnarođenih slugu krupnog kapitala i Soroševih interesa. Sve što rade je na štetu Hrvatske i Hrvata.

VL
SD
sdpesticid
10:25 30.05.2017.

očekujem žustar i hitan odgovor hns-ovih čelnika na ove izjave iz hrast-a, ali čini se kako ću se načekati jer je ovaj članak ''zavario'' što se imalo zavariti.

VL
HR
Hrabraja
08:34 30.05.2017.

O vasoj podrsci govore vasi rezultati na izborima. PA VISE BI GLASOVA DOBILA KPJ

VL
ŽO
žoržet
09:13 30.05.2017.

nevjerojatno je kako gospon NDR, hrastaši, obiteljaši i drugi umreženi u klerokonzervativne odrede uglavnom postižu mizerne izborne rezultate a svejedno si i dalje, na uštrb svih drugih i drugačijemislećih, uzimaju pravo da nameću standarde, modele i obrasce mišljenja i življenja! koji se pritom počesto 'argumentiraju' tzv. alternativnim činjenicama ili kakvom dogmom, a draga im je i ona poznata tehnika 'optuži glasno drugoga za ono što sam činiš' (koju je, btw, na velika vrata i zvona u politiku i prilikom obračuna s drugim opcijama uveo karamarko i njegova ekipa 'eksperata'). s druge strane, čelnici tih grupacija - neovisno o tome jesu li na te 'pozicije' imenovani od nekih 'viših' struktura i sfera (poput opus deia, npr.) ili imaju kakvo-takvo pokriće u 'bazi' - su barem donekle uglađeni i civilizirani, pa javno ne odašilju prestrašnu poruku da je normalno pa i poželjno institucionalno zastupati interese (dijela) javnosti unatoč tome što si krajnje neartikuliran, neobrazovan, vulgaran, homofoban, netolerantan i agresivan; toga u sve većoj mjeri ima (i) u saboru, a krajnje je žalosno da prolazi nesankcionirano, baš kao i raznorazni drugi falsifikati - od osobnih znanstvenih radova do zajedničke nam prošlosti...

VL
PO
pointmaker
06:17 30.05.2017.

Taj hrast i Markić nemaju niti djeličak snage s obzirom na zastupljenost u medijima. Dobija se dojam da se radi o ekipi koja je ključna za većinu u saboru, što nema veze sa vezom. To je kao da nakon izbora pričamo o kandidatu za vjećnika mjesne zajednice - koji nije izabran.

VL
GV
golub Vaso
00:34 30.05.2017.

koliko je ovaj dobio glasova na izborima prije osam dana?!? dvije trećine možda

VL
GV
golub Vaso
00:34 30.05.2017.

koliko je ovaj dobio glasova na izborima prije osam dana?!? dvije trećine možda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.