Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Tragedija u Puli: Umro otac koji je spašavao sina od utapljanja

valovi
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
30.06.2017.
u 16:18

Prema riječima očevidaca više od pola sata djelatnici Hitne medicinske pomoći borili su se za život čovjeka

Valovito more bilo je kobno. Hrabri otac, 40-godišnji državljanin Srbije koji je u četvrtak na pulskoj plaži u Gortanovoj uvali ušao u uzburkano more kako bi spasio sina, preminuo je u Općoj bolnici Pula.

- Točno u 12.30 sati muškarac je na žalost preminuo. To je velika tragedija - kazala je ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić za 24sata.

Podsjetimo, sve se zbilo u četvrtak oko 12.20 sati. Navodno je do nesreće došlo kad je dječak unatoč nepogodnim uvjetima za kupanje skočio u more, a potom je 40-godišnjak ušao u namjeri da ga izvuče na sigurno. Dječak je u nekoliko navrata navodno pokušao izaći iz mora, ali zbog velikih valova nije uspio. 

Alarmirani su vatrogasci, Lučka uprava, Hitna i Crveni križ koji je pozvao spasioca.  

Prema riječima očevidaca više od pola sata djelatnici Hitne medicinske pomoći borili su se za život čovjeka. Nakon uspješne reanimacije koja je potrajala, obojica su prebačena u pulsku bolnicu. Muškarac je bio životno ugrožen, a dječak u stabilnom stanju.


 

Komentara 11

JU
jurilica
17:54 30.06.2017.

počivao u miru!

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
18:40 30.06.2017.

ovo je golema tragedija,,,jedno pitanje za crveni križ koji ima spasioce na plažama,,,sve do jednoga se popne na toranj i bleji i tipka na mobitel,,,jel primaju plaću,,,šta ima tipkati cijelo radno vrijeme na mobitel,,,to trebate zabraniti,,,

IL
ilijan
16:37 30.06.2017.

Tragično!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije