Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se krije iza glamura?

Hostese na jahtama bogataša otkrile kako zapravo izgleda njihov život

Sinead McNamara
Foto: Instagram
08.09.2018.
u 10:25

Smrt Australke Sinead McNamara otkrila je pravu istinu o glamuroznom životu na jahtama milijardera

Otkrivena je prava istina o luksuznom životu na superjahtama nakon smrti 20-godišnje Australke Sinead McNamara.

Ova influencerica i model počinila je samoubojstvo dok je radila 'posao iz snova' kao član posade na 190 milijuna dolara vrijednoj jahti Mayan Queen IV u vlasništvu meksičkog bogataša Albera Bailleresa, piše Daily Mail.

No, iza glamuroznih objava na društvenim mrežama krije se nešto potpuno drugačije, a život na jahtama bogataša zapravo je prepun ilegalnih droga i prostitucije te kronične neispavanosti hostesa koje za njih rade.

Nakon smrti 20-godišnje Australke javile su se bivše hostese koje su iskusile život na glamuroznim jahtama.

– Nisam imala pojma kakav je to grozan posao... Radila sam 16 sati dnevno, a najduža pauza trajala mi je oko 2 minute. Tretirali su me kao robinju, pa čak sam i spavala u nekoj vrsti ćelije. Nije bilo prostora ni za presvući se – ispričala je australska hostesa Sarah Begbie i dodala:

– Radni dan mi je počinjao u 6 sati, a trajao je uglavnom između 16 i 18 sati dnevno. Ponekad bi pronašla dvije minute za sjesti i odmoriti, ali to bi bilo rijetko...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 2 of Summer hasn’t been too shabby ☀️ #weekendsdownsouth

A post shared by Sarah Begbie (@sbegbie) on

Njezinu priču potvrdila je i Madeleine Meister koja je odradila jedno ljeto na jahti kako bi uštedjela novac za put po Europi. Kaže kako je radila od 12 do 16 sati dnevno te tvrdi da članovi posade nemaju ni komadić privatnog prostora kako bi uhvatili 'malo zraka'.

Hostesa Katy McGregor kaže pak kako je goste znala posluživati do 3 ujutro, a onda se u šest morala buditi ne bi li im poslužila doručak.

– Očekivanja su visoka… Znala sam jednu djevojku koja je bila malo deblja, pa ju je vlasnik otpustio jer mu se to nije sviđalo – rekla je pak Tracey Zarowski koja je sedam godina radila na jahti.

>> Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Komentara 34

Avatar MrShark1
MrShark1
11:03 08.09.2018.

Znala je goste posluzivati do 3 ujutro ...mislila je opsluzivati valjda ;) hehe Jooooj A ko te tjera jadnu? Nadji si posao bez milijunasa i jahti ko i svi normalni ljudi! Nego, reci nam a sto si jos "morala" raditi ;))

DU
Deleted user
11:43 08.09.2018.

Život eskort dama je uzbudljiv unosan a ponekad i zamoran ali svakako puno lakši neko spremanje apartmana npr.

IL
ilijan1a
11:28 08.09.2018.

Sama riječ hostesa govori sve o njima. Posao iz snova. Jbt. koji debilizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije