Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u Uljaniku
Povratak na članak

Horvat: HBOR je jedna od opcija za osiguranje plaća

Uprava Uljanika sastavila je plan restrukturiranja po kojem 350 milijuna eura dugova Uljanika plaćaju porezni obveznici

Komentari 15

JA
Jania
09:05 22.08.2018.

Neka uprava Uljanika taj račun ispostavi Jakovčiću i Miletiću.

VL
RI
rightside
08:45 22.08.2018.

MA KAKAV HBOPR? STA CETE ZA MJESEC DANA OPET DIZAT KREDIT ZA PLACE??zasto se upravu ne raspusti i pregledaju svi papiri,,(dali ste im dosta vremena da uniste dokumentaciju koja ih kompromitira) a cudno je da adris i drzava ko vecinski vlasnici ne zele smjenit upravu,,? i prave se grbavi sad kad znaju da od brodogradnje u puli nece biti nista nego ce se gradit hoteli i marina za mega jahte? dokaz da se tu mulja od samog vrha prema dole je i to sta se ovo zna vec godinama a sad, bas sad se svi "zalazu" za ostanak proizvodnje,posebno miletic,, razmislite zasto on to prica*? i sta ce pricat kad to ne bude tako,,?))))

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:23 22.08.2018.

Horvat: HBOR, Hvidra ili neka druga domoljubna obmana, laž ili prevara su opcije za osiguranje obecanja, lažne nade i finte kako če radnici dobiti plaće ali na kraju če ostati pokradeni uz gace jer imaju Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
09:36 22.08.2018.

stečaj -namiriti radnike iz mase oni će naći posao nasposobni menađeri nisu zaslužili da ih se spašava

VL
MV
Mijat vrdoljak
08:47 22.08.2018.

Tko vraća kredit HABOR-u

VL
RI
rightside
09:31 22.08.2018.

s obzirom da je strajk u tijeku, sad cekam da se u to sve umjesa i policija, da posalje specijalce,da nastoje smanjit sramotu upravi,, ))))))) ma trebaju izici na cestu i blokirat sav promet,,nek bude guzva,,

VL
MA
marijaqwer
09:27 22.08.2018.

Tvrtka koja uzima kredit za isplatu plaća , je već trebala biti ugašena.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
09:03 22.08.2018.

opet će poharačiti HABOR kao kod agrokora, opet će razno razni marići, peruški napuniti džepove miljunima iz habora koji se neće vratiti, opet isti recept kao agrokor, izvuci pare, predaj firmu strancima i hvali se kako si spasio...

VL
RI
rightside
09:56 22.08.2018.

ocekivano,, ukljucila se i policija i sad je za ocekivat da ako se nece "poslusat naredbe policije" oni ce morat "postupat"))) bas ko da im je miletic daje naredbe,,))))))) a zasto npr taj isti miletic ne izide pred ljude,, mozda od straha da shvati da zapravo svi ti radnici iz uljanika znaju sve o njemu..))))

VL
DU
Deleted user
09:46 22.08.2018.

Beč, pa Beograd, a sada Brisel. Zaista naši političari nikad se roješiti sluganskoga mentaliteta.

VL
MA
Markos
09:34 22.08.2018.

Javio se patooški iskompleksirani nebitan i premaleni "Pravi Hrvatina" koji svoje komplekse, svoju mržnju i svoj izkompleksirani jad mora negdje da iztrese pa je našao put, da to radi ovdje, sakriven iza avatara (jer je u stvarnome životu nebitno malo jadno patološki patetićno biče koje na neki drugi način ne može uhvatiti ni one malene sekundice pažnje).  Problemi su sljedeći: - Tvoji stavovi su NEBITNI, dakle komentoras nesto o cemu nemas no najmanjem pojma a pogotovo pojma nemas o temama vezanim za Hrvatsku i za Hrvate  (neovisno koliko se ti (nekompetentno biće) tu trudio uvaliti neki svoj bolestan patološki iskrivljen pogled na realnost. Prvo sto si zasluzuje je I da se netko pusti u tebe pa she to skuplja jer ovo je zelo za jako dobru kaznenu prijavu I da te se melje godinama po sudu. - Što ti "misliš" je isto kao kad se oglasi kanta kraj ceste pa ona nešto "misli"...dakle to nema ni miligrama težine za NIKOGA - Tvoj "pogled" na stvari je jadan, malen, nebitan i svaka reakcija (pa i ova ovdje) NIJE POTREBNA jer reagirati na nešto što ne postoji je več trošenje vremena u prazno - Tvoj "pogled" na realnost je SUBJEKTIVAN, proilazi iz tvoje OSOBNE patologije, tvoga nekoga "OSOBNOGA" izkustva, tvoje OSOBNE travme pa je tako za druge pa i za one koji su KOMPETENTNI dati mišljenje o nekim stvarima N E B I T A N.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.