Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u Rotherhamu

16 godina građani i socijalne službe šutke gledaju

Foto: Deutsche Welle
1/3
18.04.2016.
u 12:07

Rotherham je postao simbol za organizirano seksualno izrabljivanje djece i mladih. I to sve pred očima vlasti.

Više od tisuću silovanja, sustavni kriminal lokalnih bandi, život u strahu – dimenzije skandala koji već neko vrijeme potresa Rotherham na sjeveru Engleske jednostavno su nevjerojatne. 

Rotherham je postao simbol za organizirano seksualno izrabljivanje djece i mladih. I to sve pred očima vlasti.

Čak 16 godina socijalne službe i građani šutke su gledali što se događa i ništa nisu poduzeli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Francuska - žene kao žrtve obiteljskog nasilja

>> Što će biti sa Škotskom ako Britanci glasuju za izlazak iz EU?

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
12:37 18.04.2016.

Glavno da znaju drugima krojit pravdu a žive u pravnom svinjcu. A mi koji ih gledamo kao uzor , smo moralno još gori od njih.

ZI
zimerman
19:49 18.04.2016.

Vec se dobro zna ko izvrasava silovanja ,ali zbog politicke korektnosti stvari se prikrivaju . Ako vi novinari iz bilo kojeg razloga ne mozete ili ne zelite odjaviti istinu Evo ja cu : Organizuranja silovanja provode taksisti muslimani kojI su kojI su vecinom iz Pakistana , Engleska policija je prosle godine uhitila 25 Taksista koji su radili vecinom u Londonu ,organizirano su kidnapovali I silovali preko 15000 mladjih osoba . Svi uhiceni su bili muslimani, zbog politicke korektnosti se prikriva njihov indentitet ,mislili su da se to dogadja samo u londonu ali sudeci po ovim zadnjim vijestima izgleda da toga Ima I u drugim Engleskim gradovima . Prije 20 god .Engleska politicka ljevica je dozvolila muslimanskim zajednicama da stvari preuzmu u svoje ruke dozvoljavajuci im uporeabu serijatskog zakona u dijelovima Engleske gdje je muslimansko stanovnistvo u vecini . Posto se po serijatskom zakonu odobrava silovanje Zena koje nisu pokrivene , dogadja se ovo sto se dogadja. Nije lose napomenuti da u Engleskoj postoji 75 sudnica koje sude po serijatskom zakonu . Prije nego sto izbrisu moj clanak, Zamolt cu Vecernjakovu adm. Da preko strani otvoreni (ne ljevicarski) media provijere dali su informacije koje sam gore napisao tacne .

Avatar gusjenica
gusjenica
14:03 18.04.2016.

Kroz čitavu pisanu povijest su bili izrabljivači i porobljivači. Njihove škole i sirotišta bila su utvrde očaja i jada slabih. Oni sada, gledajući te u oči, pričaju o demokraciji pravdi i zaštiti slabih i lažu i lažu i samo lažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije