Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašan zločin

Horor iz susjedstva: Maloljetnicu obitelj prodala zbog dogovorenog braka. Tamo su je tukli do smrti, ugušila se u svojoj krvi

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
22.01.2022.
u 13:23

Dok tužiteljstvo pokušava rasvijetliti slučaj, čak sedmero maloljetne djece uhićenog bračnog para, a među njima i šesnaestogodišnji muž preminule djevojke, smješteni su u udomiteljske obitelji

Strašan slučaju dolazi iz susjedne Srbije. Naime, maloljetna Kristina N. (16) umrla je prije tri tjedna ugušivši se vlastitom krvlju uslijed posljedica višemjesečnog fizičkog zlostavljanja. Uhićeni su roditelji njenog supruga (16).

Dok tužiteljstvo pokušava rasvijetliti slučaj, čak sedmero maloljetne djece uhićenog bračnog para, a među njima i šesnaestogodišnji muž preminule djevojke, smješteni su u udomiteljske obitelji, pišu Novosti.

Što se sve točno događalo u kući u Kolubarskoj ulici u Smederevskoj Palanci, naselju u Srbiji, u danima i tjednima koji su prethodili smrti djevojke, teško je naslutiti. Koliko je trajalo mučenje i kakvu torturu je proživljavala Kristina N. moralo bi utvrditi Više javno tužiteljstvo u Smederevu.

"Istraga je intenzivna, saslušavaju se svjedoci, provjeravaju informacije koje dobivamo o višemjesečnom nasilju, a uslijedit će i vještačenja kako bismo rasvijetlili čitav slučaj. Ono što, zasada, mogu potvrditi jest uzrok smrti iz obdukcijskog zapisnika koji je stigao u tužiteljstvo. U njemu stoji da je 'smrt nasilna uslijed gušenja želučanim sadržajem kojem je prethodilo stanje šoka i gubitak svijesti nakon nasilno nanesenih ozljeda na velikoj površini tijela", kaže viši javni tužitelj u Smederevu Ivan Konatar.

Osim toga, sumnja se i da je maloljetna djevojka iz Beograda u ovu obitelj u Palanci, gdje je živjela, dospjela prošlog ljeta, nakon što su je roditelji prodali zbog dogovorenog braka.

Zbog smrti Kristine N., nevjenčani supružnici terete se za kazneno djelo nasilja u obitelji za koje je kazna zatvora od najmanje deset godina. Hoće li Tužiteljstvo ostati pri policijskoj osposobljenosti, ili će tražiti odgovornost za teže kazneno djelo, znat će se po završetku istrage i podizanju optužnice. Policija nije komentirala slučaj.

Komentara 13

ZV
zvezdomor
15:06 22.01.2022.

Čarapani...folklor...srbija...nažalost ima toga i kod nas al se svrakaranke i turšilićke bave time koliko je metaka hrvatski vojnik smio ispaliti u obrani domovine

FR
franc251
14:35 22.01.2022.

Oni tamo su takvi. Čemu se ćudit?

Avatar jeremija1
jeremija1
14:27 22.01.2022.

Najbitniji podatak u članku fali, ali skoro svima nam je poznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije