Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjeli do pape

Homoseksualci u Vatikanu: Mi ne ugrožavamo nikoga!

vatikan, papa, prosvjed (1)
Reuters/PIXSELL
16.12.2012.
u 13:24

- Ne možemo shvatiti stav da homoseksualne zajednice predstavljaju prijetnju. Pa oružje je puno opasnije, kazao je Gianfranco Mascia, organizator prosvjeda, za Reuters.

Skupina od 15-ak prosvjednika pokušala je u nedjelju doći do trga sv. Petra u Vatikanu gdje je papa Benedikt 16. držao misu. 

- Homoseksualne zajednice nikog ne ugrožavaju, za razliku od oružja, ispisali su prosvjednci na transparente na nekoliko jezika. Policia ih je zaustavila i nije im dopustila da kažu što žele na glavnom vatikanskom trgu. 

- Ne možemo shvatiti stav da homoseksualne zajednice predstavljaju prijetnju. Pa oružje je puno opasnije, kazao je Gianfranco Mascia, organizator prosvjeda, za Reuters.

- Ne oružju, da pravima za sve, poručio je. 

Komentara 2

Avatar Meggi
Meggi
19:29 16.12.2012.

Oni ugrožavaju sami sebe i svoje obitelji.

Avatar deziderij
deziderij
19:00 16.12.2012.

Oni nikoga ne ugrožavaju ali su tu da se svi normalni zgražaju. A tko njih ugrožava više od njih samih ? Stalno izazivaju normalan svijet, stalno traže nekakva prava, izlaze na ulice i paradiraju u odvratnim paradama. Fuj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije