Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Homoseksualac, donor sperme, smije viđati sina kojeg su posvojile lezbijke

lezbijke
vl
10.12.2009.
u 18:34

Vrhovni sud smatra da biološki otac ima prirodno pravo viđati dijete. Peteročlano sudsko vijeće donijelo je jednoglasnu odluku jer je u "interesu trogodišnjeg dječaka da viđa biološkog oca".

Donor sperme u Irskoj dobio je sudski spor te sada može viđati sina koji je službeno dijete lezbijskog para.
Vrhovni sud smatra da biološki otac ima prirodno pravo viđati dijete. Peteročlano sudsko vijeće donijelo je jednoglasnu odluku jer je u "interesu trogodišnjeg dječaka da viđa biološkog oca". Zanimljivo je da je 41-godišnji donor homoseksualac koji je bio prijatelj s jednom djevojkom iz lezbijskog para.  

Prije nego što su zahladili odnose vrijedio je dogovor da djetetove "majke" biološkog oca predstavljaju kao "najdražeg ujaka". Prijateljstvo je prestalo kad je par najavio odlazak u Australiju. Donor nije mogao prihvatiti to da neće moći viđati sina pa je prije dvije godine krenuo u pravnu bitku. 

Ključne riječi

Komentara 6

IB
Ivana Brkić Ćubela
19:28 10.12.2009.

Ima nekoliko vrsta ovih tipova sa prefixom Homo Homo zastavikus Vozač zastavinog vozila. Napaćene duše, uvek praznog novčanika i u večitoj potrazi za nekim boljim automobilom. Homo Paradoks Kada se muškarac homoseksualac u nameri da privuče druge muškarce koji želeele da imaju seks sa muškarcima oblači i ponaša kao žena. Pa ono Bisexualac Pa Turbo Folk

OB
-obrisani-
19:44 10.12.2009.

Ko kaže da homići i lezbe ne mogu imat decu? Bolje je za decu da su im roditelji lezbe i gayevi nego neki hetero narkomani, alkoholičari ili duševni bolesnici. Drago mi zbog Irca, i ako je gay, otac je i dete je deo njega. Zaslužuje da ga viđa.

Avatar punkufer
punkufer
19:21 10.12.2009.

Da će doći do takvog cirkusa je svatko s imalo mozga mogao predvidjeti unaprijed. Nitko se ne pita kako će to nakaradno roditeljstvo utjecati na djete, njegov emotivni i intelektualni razvoj. Katastrofa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije