Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorili kampanju
Povratak na članak

Holy: Porez na dohodak treba ukinuti jer je ustvari porez na rad

U bitku za glasove krenuli su sa zelenih štandova koje su napravili od paleta. Srodna im zelena stranka iz Francuske pitala ih je za otkup tisuću takvih štandova, no ne prodaju ih

Komentari 3

SI
sisu
13:22 01.09.2015.

A kojim će se novcem onda plaćati tvoja zelena čuda?

VL
BA
balic
14:15 01.09.2015.

hahahahah ma jel ,pa zasto ne bi ukinili sve poreze i onaj drzavi .? Svasta se kod nas cuti moze i svatko bi nam krojio i prekrajao u zemlji.A sto misli gospodicna Holy kojim porezima se njena placa privredjuje,placa li ona uopce porez na placu ona,ili u mirovinski fond.I ne samo ona nego svaki od nasih politicara,i koliko ako placaju.?! I od cega se drzava financira,samo dugovima.??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.