Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevoljko o sudbini

Holy: Neću se žaliti na odluku o izbacivanju ako do nje dođe

Mirela Holy
Patrik Macek/PIXSELL
09.07.2012.
u 14:00

Mislim da će saborska zastupnica Holy dati veliki doprinos radu Kluba zastupnika SDP-a, rekao je ministar Željko Jovanović

Iako se očekivalo da bi se tijekom sjednice saborskog Kluba zastupnika SDP-a moglo govoriti i o slučaju Mirele Holy, iz te su stranke svi nevoljko razgovarali o toj temi te poručili da nije bilo riječi o njoj i da svi i dalje stoje iza priopćenja koje je stranka u javnost uputila u nedjelju, a u kojem stoji da nisu i neće razgovarati o Holyinoj sudbini. Ni sama Holy nije bila raspoložena za razgovor, već je samo rekla kako i ona stoji iza svog jučerašnjeg priopćenja u kojem je rekla da se neće žaliti na odluku o izbacivanju iz stranke, ako do nje dođe.

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, koji je i član Predsjedništva SDP-a, nije želio govoriti o Holy.

– Ja ne bih odgovarao na ta pitanja. Priopćenje stranke je otišlo i ja se potpuno slažem s njime – tvrdi Mrsić, a u jednakom je raspoloženju bio i ministar obrazovanja Željko Jovanović, također član Predsjedništva stranke, koji se isto pozivao na priopćenje SDP-a.

– Mislim da će saborska zastupnica Holy dati veliki doprinos radu kluba zastupnika SDP-a – jasan je bio Jovanović.

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Igor Dragovan ponovio je da je stranka u nedjelju iznijela jasan stav.

– U ovom trenutku najvažnija je stvar da odradimo svoj posao u parlamentu onako kako od nas očekuju hrvatski građani, a to je da se donesu važni zakoni. Kao što znate, u ovom trenutku imamo drugo čitanje i Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji, i Zakona o bespravno sagrađenim objektima, i Zakona o reprezentativnosti. To su važni zakoni koje moramo donijeti. Imamo i u prvom čitanju niz zakona o kojima ovisi i početak sljedeće školske godine, ali i, recimo, Ovršni zakon koji je vrlo važan za građane. To su prioriteti o kojima ćemo razgovarali i to je isključivo i jedino bila tema – tvrdi Dragovan dodajući kako su na klub došli novi zakoni o kojima su raspravili s resornim ministrima i dogovorili način rada. Očekuje, tvrdi, da će ovaj tjedan završiti zasjedanje Sabora do jeseni.

Komentara 51

MI
Micko4
14:46 09.07.2012.

Šutnja ponekad kaže više od bilo kakvih riječi! Koliko god se SDP trudio "šutiti" o Mireli Holy, sve je tu jasno. Mirela Holy će u dogledno vrijeme postati Nezavisna Saborska Zastupnica!

EC
el commadante
14:55 09.07.2012.

Mislim da je ipak neće izbaciti. Milanović mora ipak mora pokazati mu*da, makar i mala.

DU
Deleted user
15:56 09.07.2012.

Ovo već podsjeća na čuvenu Suzanu. Malo, malo pa ona... već me i paštetu strah otvoriti :-)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije