Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTE TEŠKU SITUACIJU

Varali građane nudeći im lažni posao u Zagrebačkom holdingu za novac, Holding morao javno apelirati

holding
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
11.01.2017.
u 13:44

Ovo je velika neugodnost, navode iz Holdinga.

Iz Zagrebačkog holdinga poslali su upozorenje građanima da nepoznate osobe obećavaju zaposlenje u Holdingu i pri tome traže da im se za to plati određeni iznos.

Holding navodi kako su istražili sve navode i ustanovili da "osobe iskorištavaju tešku situaciju sugrađana pritom čineći kazneno djelo".

"Zagrebački holding doznao je za slučaj nekolicine građana koji su prevareni od nama nepoznatih osoba koje su im obećavale zaposlenje u Zagrebačkom holdingu tražeći pri tome da im se za ovu činidbu plati određeni novčani iznos.Ovo je velika neugodnost i šteta koja je učinjena i građanima i Zagrebačkom holdingu. Istražili smo sve navode do kojih smo došli i ustanovili smo da spomenute osobe iskorištavaju tešku situaciju naših sugrađana čineći pri tome kazneno djelo. Zagrebački holding  aktivno surađuje s ovlaštenim tijelima kako bi se ovakve pojave suzbile te pozivamo građane da sumnjive slučajeve poput ovog prijave odgovornim službama ili da nam se obrate na adresu elektroničke pošte info@zgh.hr", stoji u priopćenju.

>> U godinu dana našlo se posla za stotinu Bandićevih prijatelja

Komentara 19

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:21 11.01.2017.

holdingu je neugodno? e moj boze jel imate srama pa kod vas je javna tajna kak se zaposljava dajte najte uh ljut sam pa i cistacica treba debelu ptepouku jeste transparentni da glava zaboli imate i cjenik

TO
toljaga22
13:56 11.01.2017.

samo poznatima iz holdinga

EC
ecimis
14:25 11.01.2017.

HEP, Holding, HT, većina banaka, svi oni ostvaruju ekstraprofite i bez problema bi mogli zaposliti odmah sad 10 tisuća ljudi. HT je otpustio u zadnjih 10 godina 5 tisuća ljudi da bi mogao izvlačiti milijardu kn godišnje iz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije