Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Vučić dovršiti posao koji je, prije nego što je likvidiran, započeo njegov arhineprijatelj Đinđić?

Vučić pokušava objasniti Srbima da je Kosovo de facto izgubljeno, ali i da on neće potpisati priznanje te države

Komentari 11

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:44 05.03.2023.

vučić je lagao, šokantno i potpuno neočekivano.

VL
PA
Pahor
19:19 05.03.2023.

Da srbi znaju kada je, kako i sa kojom svrhom Kosovo " postalo kolijevka srpstva" umrli bi od sramote. No ne znaju povijest a vole mitove sto ih je skupo kostalo a tek ce ih skupo kostati. Ratovi koje susu zapoceli i redom gubili, stati ce kada zavrse u Srbiji

VL
CR
Croatiadobola
18:59 05.03.2023.

Što prije urede odnose sa Kosovom prije će se situacija smiriti i život normalizirati. Treba otvoreno reći ljudima da je Kosovo izgubljeno i da se može pregovarati o uređenju života Srba na Kosovu u okviru sporazuma. Srbi će dobiti zajednicu Općina sa većinskom srpskim stanovništvom a sa Kosovom moraju urediti međudržavne odnose. Po meni Kosovo je izgubljeno 1999 a Vučić ima u rukama vruć krumpir kojeg mora ohladiti na temperaturu "za konzumaciju".

VL
SL
slučajnismrad
21:19 05.03.2023.

Pickousti je sam sebe zatvorio u kavez koji su mu pripremili njegovi tijesni partneri na čelu sa šešeljem, sada očekuje da ga oslobodi naš slučajni klaun

VL
LU
luminax
22:17 05.03.2023.

Niko od Srba nikada neće priznati Kosovo , a normalizacija je druga stvar . Albanci normalno svoj sumnjivi novac peru kroz investisije u stanogradnju Beogradu i drugim gradovima .

VL
B2
bordon 2
18:46 05.03.2023.

Đinđić je dobio metak jer je prekršio dogovor da neće u Haag isporučiti Miloševića. Naravno, time je pokazao da je za Zapad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.