Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se i Europska komisija
Povratak na članak

HEP je pretrpio štetu zbog prodaje struje zaštićenim potrošačima. To se može riješiti na dva načina

Energetski analitičar Ivica Jakić tvrdi da nema straha od privatizacije HEP-a

Komentari 9

CR
crnikruh
14:32 05.12.2023.

Najveću pljačku HEP-a su naprvili drugovi čačić i vrdoljak u vrijeme kukulele vlade na čelu sa slučajnim

VL
OP
Ocvali pupoljak
09:42 05.12.2023.

A gdje je gangster Vrdoljak? Negdje se pritajio?

VL
Avatar bender
bender
09:25 05.12.2023.

Ako nema straha znači da ide privatizacija.

VL
GO
Gof33
07:33 05.12.2023.

Najveća prevara u HR energetici (ne samo u HR) su vjetroelektrane i solarni parkovi. Cijena proizvodnje te el energije je daleko skuplja nego što potrošači plaćaju. Takva struja nikad neće biti povoljnija i kvalitetnija od struje iz Krškog ili hidroelektrana. Bez subvencija ti projekti ne postoje. A što kad se takva elektrane jednog dana treba rashodovati? Gdje zbrinuti takav otpad? Ništa manje neizvjesno nego nuklerarni otpad a niš koristi. Taj će HEP trebati dobro dobro restrukturirati . . .

VL
Avatar Krabat
Krabat
12:09 05.12.2023.

bitno da nisu pretrpili štetu na prodaji plina

VL
VI
vincero
13:41 05.12.2023.

RUSIJA potukla sve rekorde izvoza ukapljenog prirodnog plina u Europu. Vise od pola globalne isporuke ruskoga ukapljenog plina otislo za EUROPU! Pa sta je ovo, kako ne djeluju sankcije pitaju se mnogi. Rusko je trziste mnogima privlacnije vele strucnjaci. -- Znaci da je istina ono sto je rekao onaj Parlamentarac iz Ruske Dume, veli ovi iz Europe vam stalno zivkaju, vi ne bi mogli ni zamisliti koji su to, oni najgrlatiji sto se zalazu za sankcije, samo zaprijete da se nikome ne govori, veli covjek. Sto je i bilo za ocekivati. Zamislite da vi NE poslujete sa svojim prvim susjedom, BiH i Srbijom gdje najvise izvozite? Tako i Europa sa Rusijom, svojim prvim susjedom? Pa to je nemoguca misija, to su sizofrenije ovih bolesnika u Americi na vlasti. i ovih gore u Briselu, sa Zapadom na koljenima s njima na vlasti. Zamislite, s njima umires od gladi u konclogorima, sa rijekama beskucnika na ulicama, nemas posla i sto jesti, moras nacistima u Kijevu iskrcati sve novce, a ovamo svijet posluje i obrce miliarde u vrecama sa Rusijom na njihovome trzistu u civilizaciji u njihovoj suverenoj i urednoj pravnoj drzavi po mjeri covjeka. Ovo su nacisti su napali svijet, ali pravi pravcati nacisti sa pravim pravcatim konclogorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.