Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTE LI IH?
Povratak na članak

Hoće li vas trgovina optužiti da kradete ako uzmete praznu kartonsku kutiju?

Jedan je kupac doživio neugodno iskustvo kada je pokušao kartonsku kutiju koristiti za prijenos namirnica, ali mu je prišao zaposlenik i oštro ga upozorio da "prazna kutija mora ostati na polici"

Komentari 3

DU
Deleted user
10:29 25.04.2023.

Neki trg. centri imaju u dvorištu naprave za presanje kartona i očigledno dalje prodaju ambalažni karton za recikliranje, cijena je negdje ispod 10 centi/kg. No, uvijek postoji lijepa metoda da uzmete kartonsku kutiju i na blagajni pitate da li možete ili ne...

VL
Avatar Bridge4
Bridge4
11:42 25.04.2023.

Pitaš ima li viška? Nikad nisu rekli nema i ne može.

VL
MI
MiljenkoTravić
10:56 25.04.2023.

sad znamo kako to funkcionira u njemačkoj! čekaj, ali mi živimo u Hrvatskoj pa bi bilo zgodno kako su novinari Felixa istražili da isto učine i novinari Večernjeg

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.