Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li svaki ravnatelj trčati k Plenkoviću?

To što netko ima status branitelja nije argument da je ujedno i dobar ravnatelj bolnice

Komentari 4

DU
Deleted user
00:51 17.03.2017.

Liječnici niti ne bi trebali biti ravnatelji jer nemaju nikakvih menadžerskih predznanja, guraju se na te pozicije iz čiste taštine, i zato imamo kolosalne dugove u zdravstvu.

VL
DU
Deleted user
23:04 16.03.2017.

Kao što već napisah, Kolundžić je diletant koji je zalutao u ministarstvo. Osoba koja je izjavila da neće ništa mijenjati u vrijeme kad se svake godine stvara 1.5 milijardi kuna novog duga ne smije biti ministar. On samo lamentira o slušanju prijedloga, razmatranju mogućnosti i mogućim rješenjima a u 6 mjeseci nije napravio baš ništa......osim što je smjenio ravntatelja KB Dubrava. Vidim vrlo skori kraj njegovog ministrovanja koji će doći iz samog HDZ-a.

VL
BL
blackjack17
22:55 16.03.2017.

A što je Kujundžić napravio otkad je postao ministar? Smjena Kolaka nema veze s poslovanjem niti javnom nabavom. Kujundžić ga ne podnosi jer mu je ovaj sasuo u facu sve što ga ide i ne uvlaci se nikome u dupe,e, sto ovom velikom egoistu i "Hrvatu" ne odgovara... i da to sto je Kolak bio branitelj bi trebalo nesto znaciti jer ceg se taj covjek nagledao vecina u filmu nije vidjela i zasluzniji je za neovisnu RH od 5 Kujundžića zajedno

VL
PE
petrekivan00
13:38 17.03.2017.

Draga gđo. Iva, cijenio sam Vas kao novinarku sve do ovog članka. Vi kao novinarka, ali i ostali novinari, trebali biste svoj posao obavljati objektivno, profesionalno i ispitivajući svaku stranu i onda objaviti istinu. Znamo da nam je novinarstvo loše, cenzuristički, lažno i neobjektivno, a da ne velim još i neprofesionalno. Ovim člankom ste izgubili moje poštovanje. Sve što ste napisali - jasno je da vam je netko diktirao što ćete napisati. I jasno je da niste niti minutu potrošili na malo dublju "istragu"... liječnički krugovi kažete? mislite na ministra? koliko vam je platio za ovaj iskontruirani članak? S obzirom da ste novinarka, onda možete lako provjeriti sve... onda se fino zaputite u bolnicu i zbilja porazgovarajte s liječnicima pa ćete čuti pravu istinu. A do tada... bar se ne sramotite i pišite laži... novinari samo obmanjuju javnost. Ili ćete to i dalje raditi jer je ipak novac danas pokretač svega... Sretno Iva i pamet u glavu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.