Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u Slavoniji

Hoće li Slavonci HDZ-u zamjeriti ubijanje stoke?

22.09.2023.
u 08:07

Očekuju nas iznimno zanimljivi i neizvjesni izbori i brojni pokušaji sklapanja postizbornih koalicija

Komentara 13

Avatar Urbani
Urbani
14:32 22.09.2023.

To bi Miro Bulj sve pojeo, ugostio i Zorana🤩🤗

DU
Deleted user
10:09 22.09.2023.

Svinjska kuga stigla je u Hrvatsku iz Baltičkih zemalja preko Slovačke i istočne Europe pa čak do Belgije. Evo izvatka s portala Euractiv iz 2019. godine dok još Hrvatska nije bila zaražena svinjskom kugom: ...U Bugarskoj je usmrćeno više od 120 tisuća svinja, a u proteklih mjesec dana dok je u Rumunjskoj je zabilježen najveći broj slučajeva oboljenja kod svinjskih stada u domaćem uzgoju, čak 300. Rumunjska i Bugarska su poduzele mjere kako bi spriječile daljnje širenje virusa. Također u Poljskoj je proteklog tjedna prijavljeno osam novih epidemija na farmama, tj. uključujući više od 3.300 svinja...

SS
sokac sa drave
09:15 22.09.2023.

Protiv sam ubijanja stoke ali opet cu birati hdz kaze mi rodjeni brat.Pa kako to pitam.Nemam za koga kaze on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije