Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 MILIJARDE DUGA
Povratak na članak

Hoće li dug države za lijekove veledrogerije prodati kućama za prisilnu naplatu potraživanja?

Posljednji put obustava isporuke lijekova bolnicama najavljena je proljetos, nakon čega je održan sastanak, ali bez rješenja, te dugovi i dalje rastu

Komentari 2

OB
ObrenM
07:45 13.07.2019.

Jos se usudi stalno maltretirati puk svojim iritirajucim likom.Ukida djelotvorne lijekove,a daje stetne surogate,ukida bolnice (neke od postojucih rade u neljudskim uvjetima) smanjuje prava kotisnika.Sanitetski prijevoz najtezih bolesnika dolazi u vecini slucajeva samo sa vozacem pa rodbina oboljelog mora zasukati rukave,ako su iole sposobni.Invalidske stolice u sanitetima su po damping cijenama nabavljene u Turskoj.Vozila su poluispravna,a rijetko u kojem radi klima.Vecina vozila je presla i do 500000 km.Molio bi da njegovi obozavatelji kazu jednu stvar,koju je on unaprijedio u svom resoru.Novca nema,ali se ima za pomoc svojoj domovini (bolnica u Mostaru).Kada se zagrebe ispod povrsine ,iskocice "kosturi" iz ormara naizgled postenog,a nesposobnog ministra.

VL
EL
elkomadante
12:59 12.07.2019.

neka i veledrogerije imaju puno razumijevanje pa obustave isporuku do isplate ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.