Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hns o diskriminaciji
Povratak na članak

HNS: Obrazovanje Roma najbitnije za rješavanje njihovih problema

Na konferenciji se govorilo i o posljednjem slučaju diskriminacije prema toj nacionalnoj manjini u Međimurju. Igor Kolman poručio je da će HNS uložiti dodatni napor da se takve situacije više ne događaju

Komentari 8

Avatar Idler 3
Idler 3
15:24 21.09.2012.

Odlično, ovo je pravi trenutak gdje buju nam Čačić, Pusićka, ovaj Koroman i slični osobnim primjerom pokazali kak se rješavaju pitanja Roma. Evo nek si za početak uzmu po jednu romsku obitelj doma na pol godine il godinu i tak svim ostalima budu primjer tolerancije, razumijevanja....>;-))

VL
DM
dominator_milanovic
15:51 21.09.2012.

igor kolman. rofl.

VL
OB
-obrisani-
15:59 21.09.2012.

Rješavanje problema Roma i pitanje Roma u Hrvatskoj se treba temeljiti na francuskome modelu.

VL
G1
gnjavator_1
17:11 21.09.2012.

A tko će, drugovi haenesovci, pogledati suze onih drugih šest,sedam,osamitakodaljegodišnjaka koji će se vraćati iz škole ostalih dana u godini i koje nitko neće štititi jer pripadaju politički nepodobnoj većini?

VL
Avatar Klopotec
Klopotec
17:39 21.09.2012.

Teško je ostati miran i ne popizditi na ovakve optužbe nastranog zastupnika Kolmana. Čak smatram da su lažne optužbe podložne gonjenju od strane nekih tjela u Hrvatskoj. Ovaj članak vrvi masom laži i uvreda na račun Međimurja i njenih stanovnika.Ljudi u Međimurju znaju gdje leži problem i pokušavaju konstantno ukazivati na njega ali nastrani zastupnici poput ovog Kolmanića upirno rade na segregaciji večinskog stanovništva na uštreb raznoraznih manjina.Apsolutno nemam nikaj protiv manjina ali ovakvim govorima mržnej prema domicilnom stanovništvu tj protiv Hrvatske i njenog večinskog stanovništva Kolman ne da ne može više sjediti u Saboru RH nego ga se treba goniti zbog širenja međunacionalne netrpeljivosti Prestanite svi više srati po Međimurju i Međimurcima molim vas...ako smo mi takvo zlo uzmite si Rome ksebi i omogučite im sve što smatrate da mi nemožemo!! Ponašate se prema tim Romima veoma nepošteno!!Kao da si odlagalište otpada...vi ste za njihova prava i povlastice ...ali ne u svome dvorištu!!I onda nas osuđujete za segregaciju i rasizam...sramite se

VL
DU
Deleted user
09:19 22.09.2012.

Da bi nekome pruzio obrazovanje, on ga mora zeliti!!!

VL
SS
sseka
12:19 22.09.2012.

imam jedan prijedlog za rješenje romskog pitanja. malo sam pročeprkala i utvrdila da HNS ima skoro 40.000 članova. zato neka svaki član HNS ugosti na neodređeno vrijeme jednog roma kod sebe doma i stvar je riješena!!!

VL
AI
Ante III
13:03 22.09.2012.

Ma pun kufer mi je tih politicara iz Zagreba.Peljite si romice k sebi doma a ja bum dosl za mesec dni videt dali jos isto mislite o njima.Ne delajte bedoke zvas tak je delal KDZ kupoval si je glasove penezima prije izbora.zakaj jim ne napravite skolu v Paragu???? tamo jim oganizirate cjelodnevnu nastavu.Obrazovanje Roma na prvom mestu i zaposljavanje roditelja.Jer dijeca najvise nauce od roditelja , preduzimanje odgovornosti za familiju ,radne navike,ponasanje u drustvu i sve ostalo.Ne padne hruska daleko od dreva.Zato romi ak se sami ne promene nisci jim nebre pomoci sve lezi u njihovim rukama.A politicari moraju naci instrumenta kaj jih malo genejo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.