Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantiraju spekulacije

HNS: Nikome nećemo dopustiti da uništi jedinstvo stranke

Ivan Vrdoljak
Goran Jakuš/PIXSELL
08.01.2014.
u 15:34

Osnovna je poruka da nitko sa svojim osobnim, političkim i drugim ambicijama neće ugroziti jedinstvo, snagu i smjer rada HNS-a, istaknuo je Ivan Vrdoljak

Slijedom brojnih medijskih napisa i spekulacija o promjeni u vodstvu HNS-a, iz stranke su priopćili kako nitko neće ugroziti njihovo jedinstvo.

- Osnovna je poruka da nitko sa svojim osobnim, političkim i drugim ambicijama neće ugroziti jedinstvo, snagu i smjer rada HNS-a. Svi oni koji mogu doprinijeti stranci su dobrodošli, a oni koji žele naštetiti stranci neće biti u prilici to napraviti - poručio je Ivan Vrdoljak potpredsjednik HNS-a. Rekao je i kako o isključenju članova može odlučiti jedino Predsjedništvo stranke, čiji sastanak za sada nije sazvan.

- Ovim putem ističemo da je članstvo HNS-a jedinstveno u mišljenju da nitko nema pravo unositi nemir u stranku ili pokušati razjedinjavati stranku. U rad i razvoj HNS-a, koji je, kako pokazuju pozitivni trendovi tijekom posljednjih nekoliko mjeseci na dobrom putu, uložen je trud i entuzijazam tisuća naših članova diljem Hrvatske. HNS je sada jak, jedinstven, ima zajedničku viziju i zna što treba raditi. Rejting stranke je u ulaznom trendu, a porast zadovoljstva osjeća se i među članstvom. Osim odgovornosti prema članovima, HNS ima odgovornost i prema građanima koji su mu ukazali povjerenje. Naša je odgovornost čuvati i graditi HNS kao građansku, liberalnu stranku, a zadatak, kao što je više puta istaknuto, nastaviti dobar posao i pokazati građanima da ne odstupamo od naših vrijednosti i projekata. Stoga, nećemo dopustiti da osobni interesi i političke te druge ambicije ugroze stabilnost, snagu, jedinstvo i smjer rada HNS-a - istaknuo je Vrdoljak.

>>Nastavi li pregovore s Bandićem, Čačić će biti izbačen iz HNS-a

Komentara 13

Avatar tituš
tituš
15:46 08.01.2014.

Izborni prag naš slijedeći sanak!!!!!! Jedna partija, jedan vođa, jedna misao!!!

YB
ybro
17:23 08.01.2014.

Bipolarna izjava kojom se ništa ne precizira i sve su mogućnosti otvorene...sjedenje na dvije stolice "uvaženog" ministra...

Avatar lojzek1
lojzek1
17:44 08.01.2014.

Tako je Vrdoljak. Ovo potvrđuje biblijsku priču o Kainu i Abelu, no kako predmetni nisu skloni takvom štivu, to im je bliža poredba Cezara i Bruta. Hrvati, ne vjerujte komunistima ma koliko reformirani bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije