Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPROTSTAVLJENI
Povratak na članak

HNS: Inicijativa da Dan antifašističke borbe prestane biti praznik neprihvatljiva

HNS kao liberalna stranka smatra kako je prijedlog da Dan antifašističke borbe umjesto državnog blagdana postane spomendan neprihvatljiv.

Komentari 4

OO
oo8787
12:51 07.11.2019.

Puna podrška prijedlogu da taj dan prestane biti državni blagdan, dosta je više antifa zuluma i njihove verzije povijesti zadnjih 70 godina.

VL
OO
oo8787
12:53 07.11.2019.

Vrdoljak ne zna što govori od tuge, ustav nigdje ne kaže da su državni blagdani nepromjenjivi.

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:22 07.11.2019.

Spomendan....prihvatljivo...

VL
CR
CROLINDA
13:58 07.11.2019.

“Europski parlament je 19.09.2019. godine usvojio rezoluciju ˝Važnost europskog sjećanja za budućnost Europe˝. Tom rezolucijom je, pored ostalog, stavljen znak jednakost između fašizma i komunizma. Za Hrvatsku je ta rezolucija od iznimne važnosti. Međutim, mainstream političke stranke su gromoglasno to prešutjele. Sve simbole komunističkog sustava u Hrvatskoj treba hitno ukloniti iz javnog prostora. Prvo i osnovno sve ulice i trgove koje nose naziv ljubičice bijele (čitaj Josipa Broza Tita) preimenovati i sve spomenike s obilježjima komunističkog sustava ukloniti. To bi bio higijenski minimum u zemlji koja se ratom obranila od velikosrpske agresije začinjene crvenom zvijezdom petokrakom”, zaključio je ustavni stručnjak dr. sc. Mato Palić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.