Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Država je kroz politiku stvorila ovaj HNS protiv kojeg je narod

Šimićev je pokušaj važan. Nikad se ne treba prestati boriti protiv ovakvog HNS-a

Komentari 12

BA
bakulušić
11:37 21.12.2017.

Koji narod, gospodine Flak? Je li to onaj "narod" koji bi vodio nogometne klubove i nogometne saveze a da ne uloži ni jednu vlastitu kunu? Pa toga nije bilo ni u vrijeme Jugoslavije. I tada su klubovima i savezima "drmali" ugledni društveno-politički radnici i partijski sekretari koji su raspoređivali "društvena" sredstva a narod nikada nitko nije ništa pitao. Gospodine Flak, nema zemlje Dembelije i nema besplatnog ručka. A na svu sreću, nema više ni Jugoslavije. Klonite se ćorava posla.

VL
CE
cenzura
12:41 21.12.2017.

Koji "narod" i koji "navijači" druže Igore? Misliš li možda na "crtače" svastike, napušene divljake s bakljama i bejzbol palicama...............????? Zar oni (i takvi "novinari") trebaju odlučivati ili bi se baš trebalo pitati i NAROD? Isti onaj narod i prave navijače koji su prestali dolaziti na stadione ne zbog Šukera, Mamića, HDZ-a, SDP-a, Tuđmana..... već zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti svoje djece. Nekad sam sa svojim klincima dolazio na skoro svaku utakmicu Dinama i reprezentacije a oni sada svoju djecu ne vode jer postoji stalna opasnost o TVOJIH "navijača". Kako Vas više nije sram?!

VL
DA
davnor
11:19 21.12.2017.

Neznam odakle ova komunjara ima podatke možda broji narod koji živi na relaciji split beograd.

VL
Učitelj
13:29 21.12.2017.

nemam pojma o čemu ovaj piše, ja sam narod i ja sam za hns.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:14 21.12.2017.

Malo vise naroda je protiv ovakvih “novinara“ koji pisu o HNSu a zlorado slave svaki poraz repke.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
14:49 21.12.2017.

HNS je najuspješnija hrvatska organizacija ikada! I većina naroda to shvaća. Ovaj orjunaš podmeće.

VL
Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
21:02 21.12.2017.

Opet ovo opsjednuto laprdalo kojeg više ni njegovi orjunaši ne doživljavaju

VL
KE
kentie
10:36 04.01.2018.

Da dobro pitanje voxa populija...koji navijači, zar onih pet ili šest luđaka na tekmi Partizana koje su Srbi skinuli do gola i ko majmune vodali po stadionu da ih ceo svet vidi i da ih se cila Rvacka stidi...konačno su maske pale i ispale; dakle .društvo koje pripada krim-miljeu i ko fol trenira u kubovima slobodnih borilačkih vještina; Herr Ministar MUP-a i Janica kao Državna tajnica za sport, što se nakon tog skandala niste uputili u inspekciju tih klubova nazovi borilačkih vještina u Spalato citta?

VL
BL
Blatina19
02:58 22.12.2017.

Flak spodobo

VL
SO
Somelier
08:24 18.06.2018.

Ako je netko protiv ovoga HNS-a to je onda i samo Splitska Orjuna. Prave nerede gdje god reprezentacija igra, crtaju svastike i slično. Hoće zavladati Hrvatskim nogometom i postaviti Hajduka za prvaka. Moje mišljenje je da treba znati igrati nogomet. Tko normalan može nešto HNS-u predbaciti kada se Hrvatska samo jedamput u 27 godina nije plasirala na SP. I ovaj puta neke velike nogometne sile gledaju SP na TV ekranima a pogotovo Hrvatsku kako pobjeđuje Nigeriju. HNS smerta samo komunistima, Orjuni i " Jovanovičima".

VL
DU
Deleted user
01:56 22.12.2017.

Izvrstan članak. Flak je točno dijagnosticirao ono što većina misli i zna. Kad bi bilo mogućno organizirat referendum da narod kaže što misli o kriminalcima koji pod patronatom HDZ već 20 godina drže sve konce u nogometu, dokazalo bi se da Flak 100% piše istinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.