Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govor mržnje
Povratak na članak

HND osuđuje prijetnje smrću članovima Vijeća za elektroničke medije zbog slučaja 'Bujica'

HND također zahtijeva da se svaka prijetnja shvati ozbiljno, da se ne relativizira i da se nedvosmisleno osudi, a posebice s najviših političkih razina, stoji u priopćenju

Komentari 17

Avatar navijač
navijač
15:26 24.12.2018.

A mi trażimo od vlasti da se donese novi zakon. kojim bi se oštro każnjavalo zbog namjerno objavljivanje i iznošenje lażi i dez informacija u medijima. Kao na primjer one lażi bivšeg predsjednika HND. o sabotażi na njegovom autu. Upravo Upravo HND. širi govor mrżnje i netrpeljivosti i treba snositi posljedice za to.

VL
CR
cromak
15:29 24.12.2018.

Komentar nije govor mrznje ako neko da svoje misljenje ne znaci da nekoga mrzi. U ovom slucaju HND postaje sudac i sudija to je nedopustivo i prekrsio svoje ovalasti i mora biti sankcionirano i preispitano za odluke koje donosi.

VL
DU
Deleted user
23:52 24.12.2018.

Lažete, mažete, pljuvate po svemu što je hrvatsko ili samo ima hrvatski predznak i onda se čudite ko pura dreku kaj je ljudima dosta!!! Odite lepo u svoju smrdiju pa tam prodavajte vaše četničko-partizanske fore. Ovo je Hrvatska i ovdje ima mjesta samo za one koji ovu zemlju vole. A vi bando ljevičarska: odježite!!!

VL
UM
umnjak
15:35 24.12.2018.

Sta vam je bre?

VL
NE
Nepokolebljiv
18:47 24.12.2018.

Mrznja je nesto sto je osobno i poznato je jedino pojedincu. U doba totalitaristickog terora postojali su "drugovi" koji su ocito imali moc citanja misli drugih ljudi te su ih na osnovu toga trpali na robiju, ubijali s odlukom suda ili bez. Izgledno je da u odredenim krugovima nasljednicima davnih mracnih terorom ispunjenih vremena jos uvijek ima pojedinaca koji mogu citati misli te osudivati druge za mrznju. Pozivanje na oslobadanje od ostatka zla terora, da li je ili ne negativno? Rumunji su imali Zid pred kojim se narod oslobodio Zla. Mozda bi nam Rumunji mogli pokloniti jednu opeku iz tog blagoslovljenog Zida pa klica iz tog zida pusti korijene oslobodenja od Zla i na Hrvatskom tlu!

VL
DE
demokršćanin
17:15 25.12.2018.

HND tvrdi da je svaka istinita riječ a k tome još i rodoljubna govor mržnje.Neka se zberu i prebroje svoje članove i neka se javno izjasne tko je zapravo pravi novinar i koji ima kvalifikacije da bi se mogao nazvati novinarom.Pa svima je jasno da pravi i priznati novinari nisu članovi HND-a.

VL
DE
demokršćanin
17:15 25.12.2018.

HND tvrdi da je svaka istinita riječ a k tome još i rodoljubna govor mržnje.Neka se zberu i prebroje svoje članove i neka se javno izjasne tko je zapravo pravi novinar i koji ima kvalifikacije da bi se mogao nazvati novinarom.Pa svima je jasno da pravi i priznati novinari nisu članovi HND-a.

VL
DU
Deleted user
10:44 25.12.2018.

Nije to govor mržnje, to je domoljubni zanos Bujanca i ostalih desničarskih pizdi.

VL
KR
krakatau
15:22 24.12.2018.

Pa većina u toj pokradenoj, opustošenoj i nevažnoj zemljici postaje desničarski i katolibanski nastrojena. Totalno pomračenje uma i nestanak kulture...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.