Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURONOVČANICE I EUROKOVANICE
Povratak na članak

HNB upozorio na pokušaje prijevare: 'Pozivamo građane na oprez'

Hrvatska narodna banka napominje kako su prijevare najčešće usmjerene prema populaciji starije životne dobi

Komentari 5

LO
Lolita3
15:19 22.01.2024.

Više kune nema. Zašto uhljebi tzv. HNB dobijaju plaću? Svima otkaz i na burzu! U taj prostor (centar grada) ubaciti krevete na kat i useliti Nepalce. Tako da odmah na djelu, Guverner vidi rezultate svoga rada.

VL
Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
13:24 22.01.2024.

HNB upozorio na pokušaje prijevare: 'Pozivamo građane na oprez jer su domoljubni pravi hrvati na djelu kao svoji nad svojima'

VL
JE
Jegermeister
13:24 22.01.2024.

A što je sa prevarom od strane vladajućih. Nakon uvođenja eura i ukidanja Kune sve je poskupilo dvostruko ili trostruko. HDZ političari su prevarili sve građane sa tvrdnjom da neće poskupjeti ništa. Šteta koju su počinili je veća od iznosa državnog proračuna za jednogodišnje razdoblje prije uvođenja eura. Dakle više od 150 milijardi kuna odnosno 20 milijardi eura i to za svaku narednu godinu dok se kuna ne vrati kao hrvatska valuta.

VL
DU
Deleted user
21:58 22.01.2024.

Ovo se odnosi na budale koje imaju puno godina a pileći pamet jer da mene netko na jeftin način nadopuna bez sapuna nema šanse.Godina imam i ukorak sam sa današnjim vremenom!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.