Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAŽLJIVO PROUČITE INFORMACIJE'
Povratak na članak

HNB poziva na oprez s kreditima ove banke

Svakako sugeriramo, kao i kod sklapanja bilo kojeg drugog ugovora, a prije donošenja konačne odluke, da se vrlo pažljivo prouče sve dostupne informacije i konkretna dokumentacija o ponuđenim proizvodima i uslugama, upozorava HNB.

Komentari 8

DU
Deleted user
17:30 30.09.2016.

"HNB ne moze osigurati zastitu..." a do sad je ta zastita bas dobro funkcionirala. Toliko dobro da su nam i guverneri osvajali medjunarodna priznanja.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:49 30.09.2016.

I šta sad HNB ? Dali oni posluju po zakonu ili ne ? Istražite i potjerajte ih ili ne dižite bunu....

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:10 30.09.2016.

Bez brige, buju onda osnovali udrugu "Ferratum" koja bu zajedno s udrugom "Franak" .... I tako dalje.

VL
DU
Deleted user
17:24 30.09.2016.

Šta bi to bili prizvodi banaka? Ne gine mu misečna ko ispravno odgovori... Di si bio rođo moj, rođo moj......

VL
RP
rpzagreb
22:49 30.09.2016.

Koliko samo jedan dobronamjeran savjet i korisno upozorenje može proizvesti besmislenih komentara. Svi su jako pametni, iskusni i stručni da ne slušaju nikoga ali kad uslijed neznanja i lakovjernosti uzimaju raznorazne kredite i dođu u probleme.....onda njihove dugove trebaju plaćati svi građani i/ili država.

VL
DN
dnl812c
22:05 30.09.2016.

Hnb nema kontrolu nad nicim pogotovo bankama, administratori tecaja u sluzbi krupnog kapitala,domaćih ratnih profitera i stranih banaka

VL
Avatar deziderij
deziderij
14:12 01.10.2016.

HNB upozorava !!! Na što to točno ? Ako već znaju da su to neki smutljivci ( a znali su i za švicarski franak pa ništa nisu poduzeli ) zašto sada upozoravaju. Pa zar nismo pravna država u kojoj takvi nebi smjeli poslovati. E, ali mi to nismo pa u banana tvorevini HR svatko radi što poželi pogotovu ako je na štetu sitnobezubog građanina. Pa ovaj narod i nema većeg neprijatelja nego li mu je to hrvatska banana država.

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
00:26 02.10.2016.

Da Europska unija...to je Bankarska unija...to je "puštanje vuka u tor ka ovcama", gdje se dobro zna tko je vuk! A političari i vlade zemalja članica izdali su svoje narode i prepustili ih na milost i nemilost banaka! Još jednom BRAVO za Island i kako su postupili prema bankama! Ali za to treba imati mu.da i stati na stranu svog naroda! Sve je jasno kao dan i "hvala" našoj "Narodnoj" banci što je smogla hrabrosti da barem upozori hrvatski narod, i državljane, o svojoj nemoći! To je jedan od razloga zašto sam glasovao na, namještenom, "referendumu" za ulazak u EU protiv ulaska, ali preduhitrili nas komunisti i izmijenili su Zakon o referendumu, pa nas je u EU "uvelo" samo oko 26% glasova! bravo "socijalisti", ali i HDZ-u koji je zdušno pomogao u toj prevari, jer političarima je bilo važno da uđemo, kako bi si dali veći značaj...u europskim razmjerama! Svi su oni spremni "prodati i vlastitu majku" za svoje ciljeve!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.