Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priopćenje
Povratak na članak

HLK: CD protokol i MMS opasni za zdravlje djece

Među nuspojava spominju za život opasan nizak krvni tlak zbog dehidracije, kao i oksidaciju hemoglobina. Smanjuje se kapacitet hemoglobina za vezivanje kisika i njegovu dopremu u tkiva i organe, javlja se anurija, tj. smanjena proizvodnja urina, hemolitička anemija (smanjenje koncentracije hemoglobina u krvi), otežano disanje, bol u trbuhu, bol u grlu, povraćanje, proljevi i mučnine.

Komentari 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:35 21.06.2022.

HLK: CD protokol i MMS opasni za zdravlje djece a znakovje HOS-a i za dom spremnost našu hrvatsku djecu duhovno lijeći i osnažuje.

VL
DU
Deleted user
19:17 20.06.2022.

Jedna od glavnih promotoricy je prosle godine proglašena poduzetnicom godine. Već tada se sve znalo, samo nikoga nije bilo briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.