Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni emailovi

Hillary Clinton 'podvalila' Zagrebu turski video

Hillary Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
16.02.2016.
u 09:45

"Samo smo ponovno iskoristili onaj video koji si snimila za konferenciju u Turskoj prošle godine'

Među emailovima Hillary Clinton koje je, dok je bila državna tajnica, slala i primala s privatne adrese nalazi se i jedan koji se tiče Hrvatske, a koji otkriva malu “prijevaru”.

Melanne Verveer, veleposlanica za ženska prava, opisuje u emailu poslanom H. Clinton 28. listopada 2011. boravak u Zagrebu na konferenciji za unapređenje ženskog poduzetništva. Na početku je prikazan video s porukom Hillary Clinton, i taj je video izazvao pozornost, piše Verveer i dodaje u zagradama: “Iako smo samo ponovno iskoristili onaj video koji si snimila za konferenciju u Turskoj prošle godine.”

>> Hillary Clinton tijesno pobijedila u Iowi

>> Ako Putin sredi nered, Hillary neće biti na čelu jedine velesile

Komentara 2

NI
Neovisna Istra
10:27 16.02.2016.

Ova ak bude na celu Usa svijet je propo.....Licemerna, zlikovačka zena....

NI
Neovisna Istra
10:27 16.02.2016.

Ova ak bude na celu Usa svijet je propo.....Licemerna, zlikovačka zena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije