Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa

Hillary Clinton i Jeb Bush sukobili se zbog Iraka

Former US Secretary of State Hillary Clinton presents her autobiography 'Hard Choices' in Berlin, Germany, 6 July 2014. Photo: Maurizio Gambarini/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: Maurizio Gambarini/dpa/DPA/PIXSELL
17.08.2015.
u 12:50

Obamina administracija iz koje dolazi njegova demokratska suparnica i bivša državna tajnica dopustila je pojavu Islamske države preuranjenim povlačenjem američkih postrojbi iz Iraka

ISIL je postao predmet predizborne kampanje kandidata u izboru za američkog predsjednika. Jeb Bush i Hillary Clinton sukobili su se zbog Iraka prebacujući na onog drugog odgovornost za nestabilnost u zemlji i pojavu džihadističke organizacije Islamske države.

Prema kandidatu republikanskog kampa, Obamina administracija iz koje dolazi njegova demokratska suparnica i bivša državna tajnica dopustila je pojavu Islamske države preuranjenim povlačenjem američkih postrojbi iz Iraka.

Hillary Clinton uprla je prstom u Jeba Busha, brata bivšeg predsjednika SAD-a Georgea Busha koji je 2003. pokrenuo invaziju na Irak i poslije potpisao sporazum o povlačenju američkih snaga iz te zemlje.

>>Otkrivamo: Salopeka oteli su džihadisti iz Libije, imali su krticu u francuskoj tvrtki

>>Jamaat Ansar-al-Sunna, osnovana 2003., poznata je po okrutnosti kao i ISIL

Komentara 6

Avatar Abcd....
Abcd....
17:07 17.08.2015.

Jedini pozitivni kandidat za predsjednika SAD je Rand Paul. Dinastije Clinton i Bush su siti svi Amerikanci, a da ne govorimo o onome Donaldu Trumpu, americkoj verziji Zeljka Keruma.

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
14:27 17.08.2015.

Hillary nevjeruje u ništa osim opstanku Izraela kao nacističke države mislim da je to opasno za budućnost sviju nas . Ako je to početak novog trenda dobro došli u etničko čišćenje World wide .

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
14:37 17.08.2015.

Ništa me ne iznenađuje više nego kako je svijet naivan , Jedina stvar što je donjela pobjedu je brutalnost veća od protivnika. Drugi svjetski rat je dokaz , ne da pobjeđuje želja za pobjedom ili da je pobjeda dobra zaza budućnost čovječanstva nego samo odlučnost i mogućnost da se to izvede . Opravdanje za geneside dolazi kasnije . Radi toga Hrvatska treba da se dobro pripremi za masovno uništavanje neprijatelja sa najstrašnijim uništavajućim sredstvima jer izgleda da kraj opravdava sredstvo. Jedina garancija opstanka Hrvatske države je posjedovanja toliko uništavajući sredstava da svoje neprijatelje možemo da uništavamo kao štakore. Možda to ne zvuči baš veselo ali kad se nađeš u toj nevolji i te kako je veselo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije