Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve stabilnije
Povratak na članak

Ponovo otvorena autocesta Zagreb-Rijeka. Voze i vlakovi

HGSS je sinoć spašavao domare iz planinarskog doma Hahlić, a na Krčkom mostu bura je puhala rekordnih 224 km/h

Komentari 4

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
10:53 07.02.2015.

To vam je Al Gore-ovo "Globalno Zatopljenje". Al Gore je rekao prije nekoliko godina da ce se do 2013 sjeverni i juzni pol otopiti. A led na sjevernom i juznom polu nije nikad bio deblji! Ali bitno da je haracac na plin zivota nametnut slugama. Mora se uspostaviti totalitarni rezim cipiranih sluga i Novog Svjetskog Poredka i globalne svjeteske vlade.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
12:21 07.02.2015.

što je to dereza? znam za selo pokraj čazme ali ne znam što je to. i što je bilo sa planinarskim domom, se srušila?

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:35 08.02.2015.

sada bi trebali biti sretni što je ponovo otvorena a ne bi se zapitali zašto jedna moderna zemlja krahira kod malo većeg snijega?

VL
Avatar comandante
comandante
10:58 07.02.2015.

kojih 14 cm novog snjiga u zg, pa nema ga ukupno toliko, idete mi na živce sa dramatiziranjem i crvenim opasnostima!!!! snjeg početkom 2 mjeseca je normalna stvar, samo nema Banditića da ga jede ali preživjeti ćemo taj strašni gubitak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.