Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabrost
Povratak na članak

Kako su HGSS-ovci spasili planinarski dom: Golim rukama protiv vatre

Borba je potrajala dulje od 24 sata na mjestu na koje nitko osim nas nije pomislio otići. Ali obranili smo Planinarski dom “Umberto Girometta”, kažu HGSS-ovci

Komentari 5

Avatar crni_fond_hdz
crni_fond_hdz
14:36 24.07.2017.

Ma lazu, Pinokio je pozvao Thomposna da zaustavi vjetar s Dinare, a onda je zapovjedio vatri da se ugasi.

VL
DU
Deleted user
22:04 24.07.2017.

Ma nije golim rukama, imali su brentače. Kada nešto kao ovaj pošar u Splitu postane medijski zanimljivo, mislim da moderni ljudi steknu dojam da postoji neko dugme koje treba stisnuti i mašine automatski odrade svoje, kao oni sistemi koji gase požare u američkim filmovima kada glavni glumac zapali cigaretu . Svaka čast HGSS, ali pitao bih vrle kritičare svega i svačega dali je Plenki i za ovo odgovoran.

VL
HO
horton
19:07 24.07.2017.

Svaka čast, ali neka kod ovoga "nitko osim nas nije htio otići" uzme u obzir da 1) policija nije puštala ljude na sve lokacije 2) otići gore vlastitim autom i parkirati ga da izgori je suludo. Dakle, svaka čast, ali bilo je i drugih koji nisu mogli zaobići navedene probleme.

VL
NO
nogogaz
13:30 24.07.2017.

Golim rukama pobjedili vatru! Samo bog i hrvati možemo nešto tako!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.