Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAZITE NA SEBE'

HGSS opet oduševio: Ne možemo utjecati na likvidnost tvrtki, ali...

Karlovac: Djevojka teško ozlijeđena na raftingu na Korani, HGSS izvlači čamac ispod slapa
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
17.03.2017.
u 12:39

Osim što će se pobrinuti za vas kada ste u nevolji, HGSS će vas upozoriti i na što treba pripaziti ako idete nekamo na izlet.

Izgubite li se negdje u divljini ili, ne daj Bože, ozlijedite se, uvijek možete računati da će po vas doći hrabri spasioci HGSS-a i odvesti vas na sigurno.

Osim što će se pobrinuti za vas kada ste u nevolji, HGSS će vas upozoriti i na što treba pripaziti ako idete nekamo na izlet.​ Gotovo uvijek to rade na šaljiv način i trude se da su upozorenja u skladu s aktualnim temama kao što je to bio slučaj japanki i Pokemona.

Ovog puta upozorenje su stavili u kontekst velikog koncerna Agrokora koji se nalazi u problemima.

– Ne možemo utjecati na likvidnost tvrtki, ali možemo na vašu sigurnost.  Zato pazite na sebe i druge ovaj vikend – stoji u poruci na Twitteru.

>> HGSS proglašen komunikatorom godine – junaci na riječima i djelu!

>> HGSS objavio duhovito, ali vrlo ozbiljno upozorenje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
14:19 17.03.2017.

sad kad im todorić više ne bude sponzor niti im pomagao, malo će drugačije pričati. u skoro svakom selu ima konzumov dućan. najlakše je biti lidl i slični, u centru grada veliki centar, i udri po cijeni. da vidim jam ja male dućane od lidla, spara i sličnih 'velikih trgovaca'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije