Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA OBJAVA

HGSS objavio tužnu vijest: 'Napustio nas je naš Jazzy, bolest je odlučila da je vrijeme da se odmori'

Foto: HGSS/Facebook
1/3
28.03.2024.
u 12:50

Jazzy je za svoje vještine i sposobnosti bio nagrađen još 2019. godine, kada je pomogao u petodnevnoj akciji traganja i spašavanja nestalog Britanca na Mljetu

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) oprostila se ovog četvrtka od Jazzyja, psa tragača koji je skoro 12 godina svog života posvetio pomoći unesrećenima. Iz HGSS-a su objavili fotografije preminulog Jazzyja, navodeći kako je na kraju otišao zbog bolesti koja ga je zahvatila. 

"Nakon skoro 12 godina prijateljstva, danas nas je napustio naš Jazzy. Sa svojim je vodičem Nevenom Putarom život posvetio traganju i spašavanju unesrećenih. Nakon nebrojenih domaćih i međunarodnih treninga te uspješnih potraga, bolest je odlučila da je vrijeme da se odmori", objavili su.

Inače, naveli su iz HGSS-a, Jazzy je za svoje vještine i sposobnosti bio nagrađen još 2019. godine, kada je pomogao u petodnevnoj akciji traganja i spašavanja nestalog Britanca na Mljetu. Tada je od Velike Britanije dobio i ''Certificate of Commendation'' za izniman trud i zahvalu.

"Dragi Jazzy, iako tužni, zahvalni smo što si odabrao baš nas. Naš je gubitak velik, ali smo sigurni da nas i sad čuvaš veselo trčkarajući nekim novim prostranstvima. Spavaj mirno Jazzy!" poručili su.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Splitsko područje prekriveno pustinjskim pijeskom: Olujno jugo donijelo je prašinu iz Sahare

1/15
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
17:38 28.03.2024.

spasis GB clana i odmah si nagradjen. a to sto je spasio 20 ceha, nista....tolilko o ravnopravnosti EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije