Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demanti iz splita

HGS: Kerum ne izlazi na izbore s Glavašem i Bandićem

kerum
PIXSELL
31.05.2010.
u 10:49

Jure Šundov, dopredsjednik Hrvatske građanske stranke, demantirao je napise u jednim dnevnim novinama da je Kerum u Hercegovini pravio planove s Glavašem o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore.

Željko Kerum nije išao u Hercegovinu niti se sastao s Branimirom Glavašem, kazao je na tiskovnoj konferenciji Jure Šundov, dopredsjednik Hrvatske građanske stranke demantirajući napise u jednim dnevnim novinama da je Kerum u Hercegovini pravio planove s Glavašem o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore.

Šundov je opovrgnuo i napise da je Kerum i s Milanom Bandićem stvarao planove o zajedničkom izlasku na izbore.

Željko Kerum sa suradnicima htio je posjetiti generala Gotovinu u Haagu, ali zbog određenih razloga i pravila nisu dobili odobrenje od Haaškog suda, potvrdio je dopredsjednik HGS-a i dogradonačelnik Šundov.

Istaknuo je kako je HGS mlada stranka kojoj je cilj ući u Sabor te da se nadaju da će u parlament ući samostalno.

Komentara 2

VI
vidimškoj
11:06 31.05.2010.

šta će ti još dvi budale.

OP
opančar
13:07 31.05.2010.

koja je ta budala kerum, naša je pravog glavaša moš si mislit, samo nek on s njim šuruje, nek ozbiljno razmisli hoće li stvarno otić u posjetu generalu gotovini u hag, može povest i glavaša tako da svi zajedno ostanu doivika u hagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije