Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena 16. drvno-tehnološka konferencija
Povratak na članak

HGK: Loš imidž unatoč suficitu

Na trodnevnom skupu okupilo se više od 300 stručnjaka iz sektora i institucija kako bi razgovarali o aktualnim temama

Komentari 1

SA
sambo
14:29 03.06.2019.

""Sirovina više nije tema kojom se trebamo baviti. Moramo zajedno poraditi na boljoj slici. Jer žalosno je što je imidž drvne industrije unutar granica domovine loš unatoč vrlo dobrim pokazateljima." ...Ok, sada više nema izvoza (u tolikoj mjeri) trupaca u Italiju, sad se izvozi namještaj, pa postavljam pitanje je li pokrenut koji postupak kako bi se sankcionirali oni koji su godinama izvozili trupce?...Je li pokrenut koji postupak kako bi se zabranila sječa preko "sindikalnih" dodjela drva za ogrjev?...a što se tiče HGK postavljam pitanje što je sa njihovim plaćama?...pa oni imaju plaće kao da su oni manageri u proizvodnoj industriji a ne uredski miševi...ogromne plaće, uredi, oprema, putovanja, što je sa tim?...na konferenciji govore o nedostatku kvalificirane radne snage, pa naravno halllloooo dobro došli u sadašnjost....koliko radionica i "vrbovanja" je HGK provela na srednjoškolcima da djeca upišu ove smjerove?...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.