Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

HEP nije obavijestio dubrovačku bolnicu o isključenju struje

Ovaj je put, srećom, sve prošlo bez ozbiljnih posljedica, no pitanje je tko bi u suprotnom snosio odgovornost - komentirao je ravnatelj bolnice Branko Bazdan.

Komentari 6

MU
Mućanin
16:57 14.01.2010.

Pa šta vi mislite tko i što je HEP? Kao da su oni dužni ikoga obavještavati o tome, kad i gdje će oni isključiti struju. Pa mislim stvarno?!

VL
Avatar sebastian
sebastian
16:50 14.01.2010.

Neznam kakav je to agregat, samo trebao bi iste sekunde mrezu odrzati kad nestane struje, znaci prvih 30-60 sekundi preko baterija onda preko agregata, tako da se nista nebi primjetilo, u svakome slucaja trebaju ove neznalice od HEPA bolnicu obavjestiti !!!!

VL
PU
pinjuhda_urednik
17:08 14.01.2010.

Zamislite da vam je netko od obitelji bio na operaciji i zbog nestanka struje operacija nije uspjela i umre! Umre zbog idiotizma i neodgovornosti i vi cjeli život živite s tom činjenicom.Hvala Bogu što se nije ništa tragično dogodilo i odmah tražiti smjenu,ovo je neoprostivo.I svaka bolnica mora imati kvalitetan agregat

VL
AC
@aciide@
17:18 14.01.2010.

Svega toga nebi bilo u Dubrovačkoj ili Mletačkoj republici !

VL
PR
protoys17
17:56 14.01.2010.

Ha ha ha ha Hrvatska stvarnost..........

VL
IN
ino99
18:45 14.01.2010.

Dakle ova priča sa strujom u dubrovačkom kraju, prešla je sve moguće granice, nije moguće da HEP bar bolnicu nije obavijestio o prekidu napajanja, onda netko mora snositi odgovornost, ako je nestanak bio planiran. A u suprotnom ako je došlo do prekida uslijed neke greške u mreži distribucije , onda bolnica mora imati kvalitetnije napajanje(agregatsko) obzirom na posao kojim se bavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.