Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao vjerovati

HEP mu poslao račun za struju od 78.000 kuna!

'15.10.2012., Koprivnica - Radnici koprivnicke ispostave HEP-a zavrsavaju strujnu mrezu kod prigradskog naselja Bakovcica, na koju ce se prikljuciti javna rasvjeta koju ce to prigradsko naselje napoko
'Marijan Susenj/PIXSELL'
12.04.2013.
u 23:57

- Bio sam uvjeren da je riječ o pogrešci, da ne netko slučajno zamijenio matične brojeve ili imena. Ali kad mi je službenica rekla da je to uistinu moj račun, bio sam izvan sebe, priča Zadranin Ž. Ivković.

Nikad nije lako preuzimati račune za režije, pogotovo nakon zimskih mjeseci, no Zadranin Žarko Ivković nije ni sanjao da će dobiti \"čestitku\" od HEP-a u iznosu od čak 78.376,44 kune!

- Bio sam uvjeren da je riječ o pogrešci, da ne netko slučajno zamijenio matične brojeve ili imena. Ali kad mi je službenica rekla da je to uistinu moj račun, bio sam izvan sebe. A strašno me uzrujao njezin smijeh dok sam joj govorio o problemu - rekao je za 24 sata Ivković, inače srčani bolesnik i stotpostotni invalid Domovinskog rata. 

Ivković kaže da mu račun za struju za frizerski salon supruge obično iznosi 370 kuna, a u zimskim mjesecima do najviše 750 kuna te drži da je nemoguće da je sad odjednom račun skočio na čak 78.000 kuna.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije