Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDERLECHT PROGLASIO UTAKMICU S DINAMOM VISOKORIZIČNOM
Povratak na članak

Helikopter i 300 policajaca i zaštitara čekaju BBB

Ulaznice za utakmicu prodavat će se samo do danas u 17.30 sati, a na dan utakmice sve će blagajne iz sigurnosnih razloga biti zatvorene.

Komentari 5

FA
faxfax
21:16 01.12.2009.

dajte bbb ja sam torcidas ali vam se obracam kao hrvat....ajde odite na jednu samo jednu tekmu i nemojte raditi pizdarije...nije to vise inn...to je povjest....o tomu se prica maloj djeci i kaze im se da je to bilo neispravno...odite u brisel popijte, opalite nesto,uzivajte kao gospoda a ne kao barbari....hrvatska do groba sve ostalo je potrosna roba.......

VL
ST
stampedo
15:21 01.12.2009.

Eto kak smo izašli sa lijepom slikom u svijetu!! Kao da dolazio banda Somalskih gusara... e je*** ti ja takve BBB- to u prijevodu znači- \"Budala budalu bira\" jesmo osramoćeni zbog šake pijanih i glupih majmuna- oprostite majmunčići- životinje.

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:57 01.12.2009.

Ako se budu ponašali kao stoka onda ih tako treba i tretirati. I to je sve.

VL
XY
xychhr200
15:16 01.12.2009.

Primitivizam..!!!

VL
ST
stampedo
15:28 01.12.2009.

Stoki se treba ispričati... ipak su to životinje, ovo kao ljudi bi trebali biti!? Trebali a da li jesu? Samo po vanjštini.. ni zvijeri nisu jer ona napada samo kad je gladna.. što su onda ovi \"navijači\"? Ništa- veliko ništa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.