Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOŠTRAVAJU SE ODNOSI U UTRCI ZA PANTOVČAK

Hebrang: Da imam prljav novac kao Bandić, i za mene bi svirali "Prljavci"

andrija hebrang
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
16.11.2009.
u 14:55

Hebrang je iskoristio predstavljanje svojega predizbornog programa u Osijeku kako bi se obračunao s protukandidatima Bandićem, Primorcem i Vidoševićem.

Da ja imam prljav novac kakav ima Milan Bandić i za mene bi u predizbornoj kampanji svirali “Prljavci” - kazao je predsjednički Andrija Hebrang komentirajući podršku određenog članstva HDZ-a drugim kandidatima, osvrćući se na glazbenu podlogu Bandićeve kampanje u Osijeku. Hebrang nije poštedio “teških riječi” ni nekadašnje članove HDZ-a, danas predsjedničke kandidate Dragana Primorca i Nadana Vidoševića.

- Ako netko za vlastite interese prevari stranku, tko garantira da zbog svojih interesa neće prevariti državu - kazao je Hebrang u Osijeku gdje je predstavio svoj predizborni program.

Komentara 149

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:04 16.11.2009.

Ovaj čovijek još nije ništa konstruktivno rekao, samo pljuje po drugima...

OB
-obrisani-
15:08 16.11.2009.

..kod DR,SHIMADZU..i covjeka opecenih ruku., je sve cisto... ...ma koga farbas..jadnice...!!!

BL
BlueMac
15:29 16.11.2009.

quote.//..ako netko za vlastite interese prevari stranku, tko garantira da zbog svojih interesa neće prevariti državu.. a da ga parafraziram...ako netko za vlastite interese ne govori istinu, tko garantira da zbog svojih interesa neće nikad govoriti istinu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije