Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri mjeseca uoči lokalnih izbora
Povratak na članak

HDZ u naletu da s Ivanom Radićem prvi put u povijesti zavlada Osijekom

Boje SDP-a branit će, nagađa se, Goran Kušec, sveučilišni profesor, građanima poznat kao osnivač navijačke skupine Kohorta

Komentari 10

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
21:37 08.02.2021.

Strašno, bez ikakve biografije i referenci ovaj balavi neradnik bi bio gradonačelnik?

VL
AE
a e
12:18 09.02.2021.

Idemo domaći izdajnici....ispunite želju Plenkonji......

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:42 08.02.2021.

Novi će osječki gradonačelnik , bez obzira na političku boju , imati težak posao zbog brojnih problema. Osječani ,trgnite se iz letargije . Zbijte redove i pokrenite svoj prekrasni grad jer zaslužujete život dostojan čovjeka.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
10:56 09.02.2021.

30 godina Slavonci biraju jedne te iste i očekuju neke promjene ???Rezultat je da vas ima sve manje i manje .

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:11 09.02.2021.

Prvi put u povijesti Osijeka HDZ je ima "gradonačelnika" na prvim višestranačkim izborima, tada je to bila dužnost predsjednika skupštine a bio je Zlatko Kramarić kao naš kandidat. Drugi puta to je bio Karlo Karačić a treći puta će biti Ivan Radić. Kumbaya.

VL
SI
Siniša244
21:21 08.02.2021.

Napokon da je HDZ poslušao volju naroda u gradu Osijeku! Naime, gospodina Radića poznajem iz viđenja no upamtio sam ga prilikom jedne konferencije ispred škole u koju ide moje dijete kada je vratio mome djetetu, ali i drugoj djecu njihovo igralište, hvala Vam za to gospodine Radiću. Nadam se kako će i ostali sugrađani prepoznati rad i kvalitetu Ivana Radića te kako će svoje povjerenje dati upravo njemu, nedvojbeno je da će ga opravdati! P.S. POHVALE ZA INICIJATIVU energetske učinkovotosti moj glas imate!!

VL
DR
DraskoPapilon
23:13 08.02.2021.

Znači doista ne pratim previše politiku, nit sam HDZ nit sam SDP ili ovi drugi. Od ovih koji su navedeni (o Kušecu ne znam ništa) jedno mi odgovara Radić. Konkretan je, nije klasični političar jer umjesto da kritizira/politizira on uvijek ima jasan prijedlog. I nek se nitko ne naljuti, al Bogu hvala mlad je i ima onu pozitivnu energiju i motivaciju. To se kod njega osjeti.

VL
TO
tonilulic
22:06 08.02.2021.

Ha Ivan je zaljubljenik u grad Osijek i veliki lokal patriota. Onako realno gledajući osim znanja, volje, želje trebati i taj dio da voliš i poštuješ svoj grad i sve njegove žitelje.. Znam da to Ivan ima i moje društvo to vidi i prepoznaje. Sigurno bi rado vidio njega na čelu grada, smatram da to Osijek zaslužuje.

VL
NI
Nikolabozuric
07:14 09.02.2021.

O Radiću znam sve najbolje iako ga ne poznam. To dovoljno govori. Moj Glas ima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.